Personální změna v marketingu SFC: Labuda nahradí Červenku

1. 5. 2020
Redakce

Opava – Na pozici marketingového pracovníka Slezského FC Opava dochází k personální změně.

V klubu k 31. březnu letošního roku na vlastní žádost skončil Adam Červenka. Jeho místo od 1. května zaujme Filip Labuda, kterého fanoušci mohou coby fotbalistu znát z působení v nižších soutěžích.

Se Slezským FC Opava už Labuda spolupracoval v minulosti, kdy se výrazně podílel na organizaci fanzóny před domácím zápasem s pražskou Slavií v loňském roce. „Filip je mladý a ambiciózní kluk. Navíc aktivně hraje fotbal, takže se dobře orientuje ve fotbalovém prostředí. Věřím, že pro náš klub bude přínosem,“ říká ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

„Musím říct, že nabídka klubu mě velmi mile potěšila a nebylo to pro mě vůbec těžké rozhodování. Vzhledem k tomu, že se pohybuji ve fotbalovém prostředí již od útlého věku převážně jako hráč, je pro mne možnost pracovat ve fotbalovém klubu na této úrovní velká příležitost, výzva a zodpovědnost zároveň,“ přiznává Filip Labuda.

„Pevně věřím, že se nám podaří dále úspěšně budovat značku SFC a zároveň pokračovat ve spolupráci jak s fanoušky, tak také partnery klubu,“ dodává na závěr.


sdílet