Opavští vyrazili na sever, Balcárek chystá změny

30. 5. 2020
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC už zamířili na sever Čech, kde je čeká další důležitý duel o ligové body. Opavští se v neděli od 14 hodin představí na teplických Stínadlech.

„Musíme podat kompaktní výkon a vyvarovat se individuálních chyb. V našem podzimním vzájemném utkání jsme jednu takovou udělali a stála nás body. Budeme si muset dát pozor hlavně na Řezníčka s Marešem, kteří jsou schopni rozhodnout zápas,“ uvědomuje si opavský trenér.

„Teplicím první zápas vyšel, silný Liberec porazily 2:0, ale pak prohrály na Bohemce. Ani tam to špatné nebylo, ale srazily je individuální chyby,“ přidává svůj postřeh Jiří Balcárek.

Slezany čeká v neděli venkovní duel v Teplicích, a pak dva domácí zápasy v řadě. „Tato tři kola už mohou hodně napovědět o tom, jak se soutěž bude vyvíjet dál. Věřím, že naše hra bude mít stoupající tendenci,“ pokračuje kouč Slezského FC.

Ten bude postrádat vykartovaného záložníka Jana Schaffartzika. Ve hře jsou i další změny. „Ale sestavu budeme řešit na předzápasovém tréninku. Máme i drobné šrámy. Kluci, kteří přišli do zápasu s Karvinou coby střídající hráči, hru zvedli. Vytvořili jsme si díky nim tlak. Řekli si o místo,“ přiznává.

Nedělní utkání na teplických Stínadlech má výkop ve 14 hodin. Zápas můžete sledovat na O2 TV Sport či prostřednictvím on-line přenosu.


sdílet