Informace o vstupenkách na duel s Českými Budějovicemi

9. 6. 2020
Redakce

Opava – V neděli 14. června od 17 hodin fotbalisté Slezského FC sehrají poslední utkání základní části s Českými Budějovicemi. Vstupenky na toto utkání budou moci získat výhradně permanentkáři.

Od pondělí 8. června došlo ze strany státních orgánů k dalšímu rozvolnění omezení – počet osob, které mohou být přítomny na stadionu během utkání, se zvyšuje ze tří na pět set. Současně se tedy také zvyšuje kvóta pro technický personál nutný k zajištění utkání, zástupce médií a podobně. V praxi se tak do hlediště dostane pouze o pár desítek fanoušků více než v předchozích utkáních.

Slezský FC upřednostní pro nadcházející utkání majitele permanentních vstupenek, kterých je pro zajímavost bezmála dva tisíce. Na zápas s Českými Budějovicemi tak uvolníme 150 lístků, které si budou moci vyzvednout permanentkáři ve fanshopu. Každý majitel permanentní vstupenky, který se dostaví mezi prvními 150, obdrží vstupenku na nedělní zápas, přičemž jeden permanentkář má nárok na jednu vstupenku.

Kdy a kde získat vstupenku?

Lístek si lze vyzvednout ve fanshopu Slezského FC na stadionu ve středu od 9 do 11 hodin, a pak v klasickou otevírací dobu fanshopu, tj. ve středu a čtvrtek od 15 do 18 hodin.

O podobě ticketingu po konci základní části v souvislosti s dalším rozvolněním platných opatření budeme informovat. S největší pravděpodobností si majitelé permanentních vstupenek budou moci vstupenku rezervovat prostřednictvím sítě Ticketportal.


sdílet