Dvanáctka bronzová na turnaji v Želatovicích

21. 6. 2020
Redakce

Opava – Dvanáctka Slezského FC se před nedávnem zúčastnila tradičního dvoudenního turnaje v Želatovicích na Přerovsku, kde obsadila třetí příčku.

V turnaji o osmi týmech hraném na 2 x 25 minut se opavští žáčci celkově umístili na třetím místě. Ve finálové skupině porazili Hodonín a těsné porážky o gól zapsali se Sigmou Olomouc a se Slováckem.

„Turnaj měl svou domáckou atmosféru, a nebýt pauzy způsobené pandemií, zřejmě i naprosto špičkové obsazení. Nicméně i tak byla mezi osmi účastníky čtyři mužstva, která se dokázala kvalifikovat na následný finálový turnaj Ondrášovka Cup. Za SFC byly nedělní výkony celkově lepší oproti těm sobotním. Zároveň musím vyzdvihnout individuální ocenění pro Mikuláše Poláčka, který byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje,“ řekl trenér opavského výběru Marcel Klajmon.

Konečné pořadí turnaje: 1. 1. FC Slovácko, 2. SK Sigma Olomouc, 3. SFC Opava, 4. FK Hodonín, 5. Kroměříž, 6. Vsetín, 7. Přerov, 8. Želatovice.

Sestava SFC: Mikuláš Poláček, Matěj Grulich, Jáchym Šejda, Matouš Polák, Jiří Lazar, Jakub Stareček, Jakub Dobiáš, Jonáš Vincker, Marek Dočkal, Matěj Balint, Daniel Faldýn, Štěpán Pěruška, Adam Fuchsig, Šimon Tomčík a Tomáš Závěšický. Trenéři: Marcel Klajmon a Petr Hrdlička.




sdílet