Informace k utkání s Čáslaví

10. 5. 2013
Redakce

Doplňující informace k sobotnímu zápasu 27. kola Fotbalové národní ligy s Čáslaví.

Vstupné zdarma

„Je před námi velmi důležité utkání v boji o záchranu ve Fotbalové národní lize. Chceme tímto krokem vyzvat každého, komu záleži na opavském fotbalu, aby přišel podpořit náš tým osobně na stadion,“ řekl sportovní manažer Karel Jarůšek ke kroku Slezského FC Opava, který stanovil pro tento zápas vstup zdarma.

Kompenzace pro permanentkáře

Vzhledem k volnému vstupu pro návštěvníky tohoto utkání připravil Slezský FC akci pro permanentkáře: na zápasech s Čáslaví a Ústím nad Labem dostanete po předložení vstupenky jeden nápoj (pivo i nealko) zdarma ve stánku s občerstvením, který se nachází v areálu stadionu za vstupem od řeky. Permanentkáři také mají nárok na svá místa uvedená na vstupence.

Zápasový zpravodaj

V sobotu bude k dispozici jako obvykle zápasový bulletin. Získat jej můžete u každého ze tří vstupů na stadion, v případě potřeby oslovte přítomné pořadatele. Cena zpravodaje činí 10 Kč. Permanentkáři jej mají zdarma na základě předložení vstupenky, kterou si tak nezapomeňte na toto utkání vzít s sebou!

Parkování u stadionu

Z důvodu stavebních úprav na náměstí Svaté Trojice není možné využívat parkoviště před Střelnicí. Fanouškům doporučujeme využití alternativních parkovacích ploch v blízkosti stadionu, především těch u víceúčelové haly a u koupaliště. Dbejte také prosím pokynů policie a parkujte jen na místech určených k tomuto účelu. Příznivcům z těchto důvodů doporučujeme cestování na utkání s časovým předstihem.

Slezský FC je v podmínce

Návštěvníkům stadionu připomínáme, že náš klub obdržel trest uzavření hřiště na jedno soutěžní utkání s podmínečným odkladem do konce soutěžního ročníku 2012/13. V této souvislosti žádáme fanoušky o dodržování návštěvního řádu stadionu, kde budou probíhat obvyklá bezpečnostní opatření.


sdílet