Partnerství pokračuje. ISOTRA podpoří SFC také v nové sezoně

4. 8. 2020
Klub

Opava – Hlavní partner Slezského FC společnost ISOTRA, která dlouhodobě působí na trhu stínící techniky, prodloužila spolupráci s opavským klubem o další sezonu.

„Jsme velice rádi, že jsme se domluvili na pokračování tohoto významného partnerství s tradiční opavskou firmou a jsme hrdí, že bude i nadále spojena se značkou SFC,“ řekl člen představenstva Slezského FC Opava Michal Bártík.

Společnost ISOTRA – zkušený matador v oboru

Česká společnost ISOTRA se soustředí na výrobu, vývoj a prodej interiérových a exteriérových žaluzií, solárních žaluzií, látkových rolet, plisse, japonských stěn, předokenních venkovních rolet, sítí proti hmyzu, markýz, screenových rolet, pergol a komponentů pro stínicí techniku. V loňském roce oslavila tato opavská firma úspěšné čtvrt století na českém trhu. Ačkoli nejprve obchodovala s těsněními do oken, poptávky zákazníků ji postupně přes prodej žaluzií přesměrovaly až k výrobě vlastní stínicí techniky a jejích doplňků.

Typickým znakem ISOTRY je neutuchající touha po zdokonalování technických řešení a výroby. Výsledkem toho je nemalé sídlo firmy, ve kterém se nachází vlastní vývojové pracoviště, projekční kancelář, moderní nástrojárna, lisovna termoplastů, rozsáhlé výrobní provozy, nově otevřená moderní lakovna a v neposlední řadě i vlastnictví dvou světových patentů a několika užitných vzorů v oblasti stínicí techniky.

Společnost ISOTRA působí v Opavě dlouhodobě a zaměstnává přes 500 zaměstnanců. Spojení s opavským prvoligovým klubem buduje kladně vnímanou hodnotu obou společností, včetně komunikace značek.

Více na www.isotra.cz


sdílet