Permice prodej

13. 8. 2020
Redakce

Opava –

p>Cena permanentky na tribunu A zlevnila o 200 Kč oproti uplynulé sezoně, cena permice na tribuny F, G, H zůstává totožná. Noví zájemci budou mít možnost opatřit si permanentku až poté, co nynějším držitelům vyprší rezervace míst – tedy od čtvrtka 13. srpna.

V případě, že by si nový zájemce rád zakoupil permanentní vstupenku již nyní, může se obrátit na e-mail sfc@sfc.cz s tím, že po uvedení volného sedadla, mu bude toto místo uvolněno do on-line prodeje.

Stávající držitelé permanentek mají permici na nový ročník FORTUNA:LIGY levnější o 400 Kč coby kompenzaci za utkání, které nemohli vinou pandemie koronaviru sledovat přímo z tribun Městského stadionu.

Permanentky on-line »

Veškeré typy permanentek jejich držiteli nově zpříjemní benefity ve formě slev u klubových partnerů či ve fanshopu Slezského FC.

Majitel permanentky z uplynulé sezony má možnost vybrat si ze dvou cen – může využít výhodnou cenu jakožto formu kompenzace, kdy vinou koronavirové pandemie nemusel vidět všechny domácí zápasy. Slezský FC nechává na zvážení každého fanouška, zda se rozhodne podpořit klub, nebo zvolí levnější variantu.

V případě, že v průběhu následující sezony 2020/2021 bude z důvodu nařízení ministerstva zdravotnictví či KHS omezen počet diváků na dané utkání, budou upřednostněni vlastníci permanentních vstupenek, zejména kategorie Patriot. S tím také souvisí možnost, že utkání nemusíte sledovat ze svého vybraného místa.

Kde zakoupit permanentku?

Permanentní vstupenku si můžete zakoupit od pondělí 3. srpna on-line prostřednictvím sítě Tickeportal či fyzicky ve fanshopu Slezského FC v otevírací dny, tj. ve středu od 15 do 18 hodin a čtvrtek od 14 do 17 hodin.

Pro prodloužení platnosti stávající permanentky i pro následující sezonu on-line na webu www.ticketportal.cz. Budete potřebovat svou stávající permanentku, na jejíž zadní straně najdete číslo permanentky a ověřovací údaj. Po zaplacení vám bude prodloužena platnost permanentní vstupenky na sezonu 2020/2021.

Podrobný návod na zakoupení permanentky on-line naleznete zde »

Ceny permanentních vstupenek

Ceny permanentek pro stávající permanentkáře
Tribuna A 2 100 Kč
Tribuny F, G, H1 400 Kč
Ceny permanentek pro nové (i stávající) permanentkáře
Tribuna A 2 500 Kč
Tribuny F, G, H1 800 Kč

Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P (včetně průvodce) mohou získat permanentní vstupenku za jednotnou cenu 900 Kč. Zakoupit si ji mohou pouze ve fanshopu.

Benefity

  • Vstup na každý domácí ligový zápas
  • Vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
  • Rezervace místa na nadcházející sezonu
  • Vstup na všechny domácí zápasy B-týmu
  • Sleva 10 % na nákup v kamenné prodejně fanshopu na nezlevněné zboží
  • Sleva 400 Kč na O2 TV Sport pack – roční předplatné za výhodnou cenu 1 399 Kč
  • Sleva 15 % na sportovní oblečení a vybavení u 11teamsports

Rezervace sedadel stávajících držitelů permanentních vstupenek bude ukončena ve čtvrtek 13. srpna 2020, poté budou všechny rezervace míst uvolněny pro volný prodej.

Nová permanentka Patriot+

Novinkou je zbrusu nový typ permanentky Patriot+. S touto permici získá její držitel vstup na všechna domácí utkání Slezského FC ve FORTUNA:LIZE a MOL Cupu. Držitel permanentky Patriot+ bude mít garantované místo na stadionu také v případě snížení kapacity až na 500 míst. Jednotná cena permice Patriot+je 5000 Kč.

Cena permanentky Patriot+
Tribuny A, F, G, H5 000 Kč

Benefity

  • Vstup na každý domácí ligový zápas včetně utkání se sníženenou kapacitou až na 500 míst
  • Vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
  • Rezervace místa na nadcházející sezonu
  • Vstup na všechny domácí zápasy B-týmu
  • Balíček propagačních předmětů Slezského FC
  • Sleva 20 % na nákup v kamenné prodejně fanshopu na nezlevněné zboží
  • Sleva 400 Kč na O2 TV Sport pack – roční předplatné za výhodnou cenu 1 399 Kč
  • Sleva 15 % na sportovní oblečení a vybavení u 11teamsports

Permanentní vstupenka Vám zajistí Vaše oblíbené místo i na několik sezon, rychlejší odbavení vstupu na stadion, benefity u našich partnerů a zároveň její koupí podpoříte Slezský FC Opava.


sdílet