Vstupenky na Karvinou od pondělí v prodeji

23. 8. 2020
Redakce

Opava – Vstupenky na první domácí utkání nové sezony FORTUNA:LIGY proti Karviné, které je na programu v sobotu 29. srpna od 17 hodin, budou v pondělních 9 hodin uvolněny do on-line systému Ticketportal, kde budou k dispozici pro volný nákup.

Harmonogram prodeje vstupenek na utkání s Karvinou

1. časová vlna (předprodej pondělí 24. srpna 9:00 – středa 26. srpna)
Tribuna A160 Kč » koupit vstupenky
Tribuny F, G, H110 Kč » koupit vstupenky
2. časová vlna (čtvrtek 27. srpna – sobota 29. srpna)
Tribuna A210 Kč
Tribuny F, G a H160 Kč
Tribuny F, G a H (zlevněné vstupné – děti 6-12 let, ZTP, ZTP/P s doprovodem a starobní důchodci)100 Kč

Permanentkáři si samozřejmě vstupenku kupovat nemusí – na stadion se dostanou se svou permicí.

Kde zakoupit vstupenky?

Vstupenky je možné zakoupit online v síti Atlas zájezdů (bývalý Čedok) na opavském Horním náměstí 3, v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) a ve fanshopu SFC na Městském stadionu v otevírací dny. Další prodejní místa Ticketportalu můžete najít pod tímto odkazem.

Stále platí doporučení, že po nákupu on-line si vstupenku vytiskněte. Předejde se tak špatnému načtení čárového kódu u některých typů mobilních telefonů. Důležité je také dbát na neporušení čárového kódu na vytištěné vstupence.

Koupit vstupenky on-line »

Zlevněné vstupné na tribuny F, G, H nelze zakoupit přes internet ani v prodejním místě Sluna Opava. Zlevněná vstupenka v ceně 100 Kč lze zakoupit pouze ve fanshopu SFC v otevírací dny.

Ve fanshopu budou v den utkání k dispozici také zbylé (neprodané) vstupenky, pokladny jsou vzhledem k hygienickým opatřením uzavřeny zavřeny.

Plán stadionu


sdílet