Organizační informace k sobotnímu utkání s Karvinou

28. 8. 2020
Redakce

Opava – Níže přinášíme souhrn organizačních informací směrem k sobotnímu duelu s Karvinou.

Stadion je vzhledem k platným hygienickým nařízením rozdělen do pěti sektorů, z nichž každý z nich může být obsazen maximálně 1000 osobami či z 25 %, kdy platí nižší hodnota. Vzhledem k tomuto opatření neplatí místa uvedená na permanentních vstupenkách, i nadále totiž zůstává v platnosti nutnost vynechání jedné celé řady a sezení ob jedno místo. Každý z těchto sektorů disponuje samostatným sociálním zařízením i občerstvením.

Vstupy na stadion

  • VIP – klasický vstup od Parkhotelu
  • Média – klasický vstup na tribunu přes sekretariát
  • Tribuna A – vstup přes turniket vedle fanshopu
  • Tribuna F – vstup přes turnikety od Střelnice
  • Tribuna G – vstup přes turnikety od ulice U Opavice
  • Tribuna H – vstup přes turniket do sektoru "hosté"

Stále platí zákaz přecházení mezi jednotlivými sektory, především upozorňujeme držitele permanentních karet či vstupenek na tribunu H, že musí projít vstupem "sektor hosté", jinak se na tribunu H nedostanou. Ostatní průchody na tuto tribunu budou uzavřeny.

Dle Protokolu žádáme o dodržování minimální osobní vzdálenosti 1,5 m. V případě, že tuto vzdálenost nebude možné dodržet, žádáme Vás o použití ochranné pomůcky na ústa a nos. Stadion bude otevřen hodinu před výkopem, tj. v 16 hodi. Zpravodaj na utkání bude vydán v elektronické podobě. Pokladny jsou z hygienických důvodů uzavřeny. Nevyprodané vstupenky budou k dipozici pouze ve fanshopu.

„Víme, že tato opatření do značné míry omezují pohyb a komfort na Městském stadionu, ale i tak jsme rádi, že se utkání odehraje před alespoň částečně zaplněnými tribunami a věřím, že už brzy se nás na stadionu sejde zase o něco víc,“ říká ředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan.


sdílet