Postup bez boje. Kroměříž se vzdala účasti v MOL Cupu

10. 9. 2020
Redakce

Opava – Původně plánované utkání 2. kola MOL Cupu na půdě Kroměříže, které bylo na programu v úterý 15. září, je zrušeno. Domácí klub SK Hanácká Slavia Kroměříž totiž ze soutěže odstoupil.

„Na zápas jsme se těšili, ale rozhodnutí Kroměříže respektujeme a svým způsobem ho chápeme. Pro nás zrušení utkání znamená úpravu tréninkového cyklu,“ informuje sportovní sekretář Lumír Sedláček. „A samozřejmě jsme zároveň o krok blíž k vítězství v poháru,“ dodává s úsměvem.

Vyjádření SK Hanácká Slavia Kroměříž

Na základě konzultace se zástupcem Krajské hygienické stanice Zlínského kraje a jeho zcela zásadního stanoviska ve věci Covid 19 se výkonný výbor SK Hanácká Slavia Kroměříž rozhodl ukončit účinkování „A“ týmu mužů v MOL CUP soutěžního ročníku 2020/2021. Výkonný výbor SK Hanácká Slavia Kroměříž tímto svým krokem preferuje bezproblémovou účast v soutěži MSFL, zároveň se omlouvá všem svým věrným fanouškům a příznivcům, kteří si v tomto roce neužijí pohárové utkání našich hráčů proti prvoligovému soupeři, nicméně pokračování v obou soutěžích je pro náš klub technicky nemožné.


sdílet