Opava potřebuje naplno bodovat, do Jablonce míří kompletní

26. 9. 2020
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC jdou v neděli opět do akce. Od 15.30 hodin se v rámci 5. kola FORTUNA:LIGY představí na jablonecké Střelnici.

„Jablonec vypadl z poháru, prohrál v Mladé Boleslavi. Čeká nás těžký zápas, protože to bude chtít odčinit. To samé se týká i nás, potřebujeme už naplno bodovat,“ předesílá opavský trenér Radoslav Kováč.

Ten utkání Jablonce osobně sledoval přímo v Mladé Boleslavi. „Jablonečtí měli dvě šance, které nedali, a hned poté dostali gól. Měli šance, ale Mladá Boleslav byla efektivnější,“ popisuje své dojmy z daného utkání.

„Jablonec má silnou osu, těží také z výšky a navíc se jim do hry vrací Doležal. Na druhou stranu vím, že mají problémy se stopery, kluky měli zraněné. My se ale nemůžeme koukat na soupeře, potřebujeme se soustředit na sebe a naplno bodovat,“ velí kouč Slezského FC.

Slezané zamíří na sever Čech už v sobotu a kromě Josefa Hnaníčka s Janem Schaffartzikem, kteří se dávají dohromady po vážných zraněních, jsou kompletní. „Vrátil se nám už i uzdravený Adam Rychlý. Co se týče sestavy, ještě uvidíme, zřejmě v ní ale budou nějaké změny,“ naznačuje Kováč.

Nedělní duel na jablonecké Střelnici startuje v 15.30 hodin.

Delegace rozhodčích

Nedělní utkání Slezského FC na půdě Jablonce bude jako hlavní rozhodčí řídit Karel Hrubeš, na čarách mu budou asistovat pomezní sudí Petr Blažej (AR1) a David Hock (AR2). Čtvrtým rozhodčím je Lukáš Raplík. Videorozhodčím je Jan Petřík, asistentem videorozhodčího je Jiří Adam. Delegátem FAČR je Zdeněk Tasch a technickým delegátem LFA Miroslav Poklop.

Stadion na mapě


sdílet