Lístky na utkání s Teplicemi už jsou v prodeji

28. 9. 2020
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC v sobotu 3. října od 16.30 hodin na svém stadionu vyzvou Teplice. Vzhledem k platným nařízením se na tribuny dostane cca 2000 diváků.

Po odečtení permanentkářů, VIP hostů, zástupců médií a osob nutných k organizaci utkání, míří do volného prodeje zhruba čtyři stovky vstupenek. Třicet lístků bylo uvolněno do hostujícího sektoru pro fanoušky soupeře. Pokud tyto vstupenky nevyužijí, vrátí se do prodeje pro domácí příznivce.

Vážení fanoušci, vzhledem k současnému vývoji epidemiologické situace v ČR může dojít k dalším omezením směrem ke sportovním akcím, jestliže k tomu dojde před utkáním s Teplicemi, budeme nuceni na to reagovat. Pokud tato situace nastane, budeme Vás informovat na našich informačních kanálech.

Harmonogram prodeje vstupenek na utkání s Teplicemi

1. časová vlna (předprodej pondělí 28. září 12:00 – středa 30. září 23:59)
Tribuna A160 Kč
Tribuny F, G, H110 Kč
2. časová vlna (čtvrtek 1. října – sobota 3. října)
Tribuna A210 Kč » koupit vstupenky
Tribuny F, G a H160 Kč » koupit vstupenky
Tribuny F, G a H (zlevněné vstupné – děti 6-12 let, ZTP, ZTP/P s doprovodem a starobní důchodci)100 Kč » koupit vstupenky

Permanentkáři si samozřejmě vstupenku kupovat nemusí – na stadion se dostanou se svou permicí.

Kde zakoupit vstupenky?

Vstupenky je možné zakoupit online v síti Ticketportal, na pobočkách sázkové kanceláře Tipsport (náměstí Osvoboditelů 8/5, Opava-Město či Olomoucká 2421/75, Opava-Předměstí), v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) a ve fanshopu SFC na Městském stadionu v otevírací dny. Další prodejní místa Ticketportalu můžete najít pod tímto odkazem.

Stále platí doporučení, že po nákupu on-line si vstupenku vytiskněte. Předejde se tak špatnému načtení čárového kódu u některých typů mobilních telefonů. Důležité je také dbát na neporušení čárového kódu na vytištěné vstupence.

Koupit vstupenky on-line »

Zlevněné vstupné na tribuny F, G, H nelze zakoupit přes internet ani v prodejním místě Sluna Opava. Zlevněná vstupenka v ceně 100 Kč lze zakoupit pouze ve fanshopu SFC v otevírací dny.

Ve fanshopu budou v den utkání k dispozici také zbylé (neprodané) vstupenky.


sdílet