Už jste ho viděli? Máme zbrusu nový e-shop!

3. 11. 2020
Redakce

Opava – Slezský FC se může pochlubit zbrusu novým e-shopem, který byl spuštěn na adrese fanshop.sfc.cz. Výraznou novinkou je konfigurátor dresu!

Slezský FC se dočkal nového internetového fanshopu, který má oproti původní verzi celou řadu novinek v čele s konfigurátorem dresu. Díky tomu si mohou snadno navolit hráčskou či vlastní jmenovku a objednat si opavský dres dle svého přání!

Využili jsme pozastavení FORTUNA:LIGY a svůj čas jsme věnovali právě vývoji nového e-shopu. Na něm lze platit on-line prostřednictvím platební karty, lze využít i oblíbenou metodu platby expresním bankovním převodem. Do portfolia produktů samozřejmě chystáme zajímavé novinky.

Podívejte se do našeho nového e-shopu »

„Výrobě e-shopu jsme věnovali spoustu času, snažili jsme se ho vyladit přesně dle přání klubu. Samozřejmostí je, že web je plně responzivní. Automaticky se tak přizpůsobí displeji zařízení, na kterém si e-shop procházíte,“ vysvětluje Daniel Souček, projektový manažer společnosti eSports.cz, která nový e-shop Slezského FC připravila.

Navzdory maximální možné snaze o odladění systému se může stát, že na novém e-shopu narazíte na problém či chybu. V tom případě budeme rádi, pokud nás na ni upozorníte na e-mailu fanshop@sfc.cz. Děkujeme!

Internetový e-shop Slezského FC nově naleznete pod adresou fanshop.sfc.cz, odkaz na něj naleznete také v horním webu v sekci Fanzóna.


sdílet