Pomoc pro první linii: SFC podpořil zdravotníky ze Slezské nemocnice

18. 12. 2020
Redakce | FOTO: Eliška Žídková, sfc.cz

Opava – Slezský FC se před Vánoci rozhodl podpořit Slezskou nemocnici v Opavě a symbolicky poděkovat tamním zdravotníkům za jejich obětavou práci v současné koronavirové pandemii.

Zástupci SFC v čele s ředitelem Jaroslavem Rovňanem a Pavlem Zavadilem, jenž se od ledna oficiálně stane novým sportovním manažerem klubu, zkraje týdne předali do rukou ředitele Slezské nemocnice Karla Sieberta 200 dárkových karet na nákup v hypermarketu Globus.

„Hráčům, trenérům a všem dalším pracovníkům SFC bych chtěl popřát zejména pevné zdraví a samozřejmě sportovní úspěch. Věřím, že se všichni už brzy vrátíme do normálního života. Velice si vážím spolupráce se Slezským FC a doufám, že ji budeme nadále rozvíjet, protože Opava by měla držet pohromadě. Velice si ceníme tohoto gesta, které klub učinil,“ dodává ředitel Slezské nemocnice v Opavě Karel Siebert.

Slezský FC si váží práce zdravotníků

„Celý klub si nesmírně váží spolupráce se Slezskou nemocnicí v Opavě. Jsme rádi, že nám zde vyšli vstříc také směrem k povinnému testování. Jménem Slezského FC bych rád poděkoval vedení nemocnice i všem zdravotníkům za jejich nasazení, vstřícnost a ochotu nejen směrem k nám, ale ke všem pacientům,“ říká ředitel Slezského FC Opava Jaroslav Rovňan.

Klub věnoval Slezské nemocnici 200 poukázek na nákup u partnera SFC – v hypermarketu Globus Opava. „Tohle je jen malá pozornost pro osoby, které denně bojují v první linii s koronavirovou pandemií. Přejeme jim hlavně pevné zdraví, pokud možno klidné prožití vánočních svátků a hodně sil do jejich obětavé práce,“ dodává Rovňan.

Slezský FC plánuje v nejbližší době předat nemocnici také dárečky, které nashromáždili hráči, trenéři, mládežníci, lidé z klubu i fanoušci v rámci 11. ročníku tradiční Mikulášské nadílky pro Dětské oddělení Slezské nemocnice v Opavě. „Vzhledem ke karanténním opatřením, která byla našemu klubu nařízena, musíme předání bohužel posunout, nicméně dětští pacienti o své dárečky nepřijdou,“ ujišťuje šéf opavského klubu.


















sdílet