Slezský nominuje kandidáta na šéfa okresu, je jím Petr Hlaváček

17. 12. 2020
Představenstvo

Opava – Rok 2021 se rychle blíží a společně s ním také volby do OFS Opava, které se uskuteční již 7. ledna 2021.

„Volební rok 2021 je pro český fotbal nesmírně důležitý. Je jen na klubech, jaké fotbalové prostředí si vytvoří a které zástupce do výkonného výboru zvolí. V klubu nicméně cítíme za vývoj nejen okresního, ale také krajského fotbalu velkou odpovědnost, a proto jsme se rozhodli nominovat kandidáta na předsedu OFS Opava, kterým je Petr Hlaváček.“ říká předseda představenstva Slezského FC Opava Zdeněk Viktorin.

„Po dlouhém zvažování všech pro a proti jsem se rozhodl, že nebudu na fotbalové prostředí jen nadávat, ale pokusím se fotbal posunout tam, kam bych si přál, aby směřoval. Z toho důvodu jsem se rozhodl oficiálně kandidovat na předsedu Okresního fotbalového svazu Opava.“ uvádí Petr Hlaváček.

Z OFS Opava bych rád udělal příkladnou organizaci, chtěl bych ukázat, že se fotbal dá dělat efektivně, transparentně a moderně.

„Rád bych ve funkci předsedy OFS zúročil své zkušenosti a znalosti z podnikání ve fotbalovém prostředí, z mezinárodního businessu a z řízení změn ve firmách po celé republice. Chtěl bych do vedení OFS Opava zapojit lidi, kterým opravdu věřím. Lidi, kteří mají na fotbal a na svět podobný náhled jako já. Lidi, které prostě pohání láska k fotbalu. Zejména bych si pak moc přál přivést a udržet u fotbalu co nejvíce dětí a mladých lidí, ukázat, že fotbal je nádherná hra, která vás pohltí na celý život.“ dodává Hlaváček

„Petr je z našeho pohledu nejlepším možným kandidátem na předsedu Okresního fotbalového svazu v Opavě. Má zkušenosti jak z fotbalového prostředí, tak z businessu. Navíc se nám velmi zamlouvá jeho vize a směr, kterým by chtěl náš okres posouvat. Zároveň bych také rád zdůraznil, že přestože ho nominujeme my, jako klub, tak se jedná o nezávislého kandidáta. Rád bych proto tímto vyzval všechny kluby, kteří to myslí s fotbalem dobře a chtějí náš okres posouvat dále, aby Petra podpořily.“ doplňuje Viktorin

Představenstvo Slezského fotbalového clubu Opava a.s.
sdílet