V úterý do akce. SFC čeká pohárový duel v Karlových Varech

8. 2. 2021
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC jdou opět do ostrého utkání. V úterý 9. února od 16.30 hodin se v rámci 3. kola MOL Cupu představí na půdě karlovarské Slavie.

Úterní soupeř SFC působí v České fotbalové lize, v šestnáctičlenné tabulce pozastavené soutěže mu patří devátá příčka. Karlovarské mužstvo vede z pozice hlavního trenéra Marián Geňo, někdejší fotbalista Teplic, Chomutova, Chebu či Sokolova. Jeho asistentem se stal bývalý útočník Mostu, Blšan, Plzně či Slovácka Martin Psohlavec, jenž v lednu ukončil hráčskou kariéru.

S čím jde do utkání opavský tým? „Musíme zohlednit naši pozici v ligové tabulce a to, že hrajeme důležitá utkání o záchranu. Máme hodně hráčů nemocných či zraněných, je tam i COVID-19. Do Karlových Varů pojedou kluci, kteří normálně tolik nehrávají,“ informuje Alois Skácel, asistent trenéra Kováče.

Je tedy jasné, že oproti sobotnímu duelu v Karviné čekají opavskou sestavu změny. „Je tam spousta kluků, kteří potřebují hrát. Všichni budou mít herní vytížení, což je potřeba,“ vysvětluje zkušený kouč. „Zátěž musíme rozložit jak na úterní, tak sobotní utkání s Příbramí. Věříme, že nám oba zápasy vyjdou a zvládneme je,“ dodává Skácel.

Utkání, které má úvodní výkop na programu v úterý 9. února od 16.30 hodin, se hraje na hřišti s umělou trávou v Drahovicích.

Domácí klub chystá utkání přenášet živě prostřednictvím streamu na YouTube. Průběh zápasu můžete sledovat také prostřednictvím on-line přenosu na serveru Onlajny.com.

Podpořte domácí klub a vyhrajte dres Šulce

Na utkání vzhledem k platným nařízením bohužel nemohou diváci. Třetiligový klub FC Slavia Karlovy Vary můžete podpořit alespoň zakoupením virtuální vstupenky v hodnotě 100 Kč a zahrát si můžete také o opavský dres se jmenovkou talentovaného Pavla Šulce, který do soutěže věnoval SFC.

Zakoupit virtuální vstupenku »



sdílet