Schváleno! Tribuna F projde rozsáhlou rekonstrukcí

3. 3. 2021
Klub

Opava – Na Městském stadionu bude rušno. V průběhu března bude zahájena rekonstrukce tribuny F. Na svém zasedání to schválila Rada města Opavy.

„Jsme velice rádi, že se nám po několikaleté snaze podařilo prosadit záměr rekonstrukce tribuny F Městského stadionu v Opavě. Ta je ze všech tribun v nejhorším technickém stavu, proto jsme rádi, že město vyslyšelo naši žádost a vyhlásilo výběrové řízení na její rekonstrukci, která bude zahájena letos v březnu,“ informuje ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

Jak bude rekonstrukce vypadat? Dojde k výměně střešní krytiny, podlahové vrstvy, svislých trapézových plechů a okapových žlabů. Zároveň dojde k ošetření všech ocelových konstrukcí tribuny, které budou opatřeny novým nátěrem v modré barvě.

„Vstřícného kroku radnice si vážíme o to víc, že k němu došlo v této nelehké době. Na druhou stranu tak využijeme časový prostor pro rekonstrukci tribuny v této době, kdy diváci nemohou být přítomni na stadionu. Jsme rádi, že se díky této významné investici města opět zvýší divácký komfort na Městském stadionu,“ dodává Rovňan.


sdílet