Volby do OFS Opava se blíží. Slezský podporuje Petra Hlaváčka

7. 4. 2021
Klub

Opava – Již ve čtvrtek 8. dubna 2021, se uskuteční odložené volby do OFS Opava.

Volební rok 2021 je v plném proudu a řada okresních fotbalových svazů již má své volby za sebou. Nyní přichází čas také pro Okresní fotbalový svaz v Opavě. Jak jsme již avizovali v minulosti, tak v klubu cítíme za vývoj okresního fotbalu velkou odpovědnost. Proto bychom rádi znovu veřejně podpořili Petra Hlaváčka v kandidatuře na předsedu OFS Opava.“ říká předseda představenstva Slezského FC Opava Zdeněk Viktorin.

Rád bych tímto vyzval všechny kluby, kteří to myslí s fotbalem dobře a chtějí náš okres posouvat dále, aby Petra v jeho kandidatuře podpořily.

„Věříme, že Petr je, vzhledem ke svým bohatým fotbalovým a byznysovým zkušenostem, nejlepším možným kandidátem na post předsedy Okresního fotbalového svazu v Opavě. Velice se nám zamlouvá jeho vize a směr, kterým by chtěl náš okres posouvat a plně jeho záměr podporujeme. Rád bych proto tímto vyzval všechny kluby, kteří to myslí s fotbalem dobře a chtějí náš okres posouvat dále, aby Petra v jeho kandidatuře podpořily.“ doplňuje Viktorin

Celý program Petra Hlaváčka, který je založen na pěti hlavních pilířích (děti, trenéři, kluby, řízení, spolupráce), si pak můžete prohlédnout zde.

Kromě předsedy okresního fotbalového svazu se ve čtvrtek bude volit také výkonný výbor. Nově do něj kandidují Tomáš Lavický, Pavel Lyko a David Baier, kteří sdílejí s Petrem stejné myšlenky a postoje. Proto také jim přejeme v nadcházející volbě mnoho štěstí a věříme, že se jim společně podaří náš okres posunout správným směrem.

Představenstvo Slezského fotbalového clubu Opava a.s.


sdílet