Bonusový balíček pro permanentkáře Patriot+

4. 5. 2021
Klub

Opava – Drtivou většinu sezony jsme sehráli bez Vás – našich nejvěrnějších fanoušků. Pro držitele permanentek Patriot+ jsme připravili zajímavý balíček plný bonusů, zároveň se intenzivně zabýváme otázkou kompenzací pro všechny permanentkáře Slezského FC.

Bonusy pro držitele permanentek Patriot+

  • Poukázka v hodnotě 300 Kč do Kašpárkovy Hasičárny
  • Poukázka v hodnotě 200 Kč do hypermarketu Globus
  • Upomínkové předměty z fanshopu SFC Opava
  • Slevu 10 % na nákup v e-shopu Moravec kvalitní ponožky
  • Sleva 20 % na zboží značky Nike na e-shopu 11teamsports.cz (sleva se vždy počítá z doporučené maloobchodní ceny. Pro aktivaci slevy je nutno si vytvořit účet (kliknout na ikonku panáčka vpravo nahoře, a poté zadat kód do sekce "moje slevové kódy". Platnost kódu je do konce května 2021)

Tyto balíčky si budou moci permanentkáři Patriot+ vyzvednout ve fanshopu na stadionu vždy po předchozí domluvě. Každý z držitelů obdrží e-mail s veškerými potřebnými informacemi. Pro více podrobností nás můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu: fanshop@sfc.cz.

V této souvislosti bychom rádi ubezpečili i Vás, všechny naše permanentkáře, že na Vás myslíme a na klubu se intenzivně zabýváme Vaší situací. Řešíme různé formy možné kompenzace, pokud o ni projevíte zájem.

I když jsme před sezonou upozorňovali na hrozbu uzavřeného stadionu v souvislosti s platnými protiepidemickými nařízeními ze strany státních institucí, nehodláme se schovávat za Všeobecné obchodní podmínky, naopak se k tomuto problému stavíme čelem.

Uvědomujeme si, že většina z Vás je našimi dlouholetými příznivci a podle toho k celé problematice přistupujeme. Zároveň přiznáváme, že budeme doufat i ve Vaši podporu – prázdnými tribunami trpíte nejen Vy, ale i hráči na hřišti a ekonomicky také celý klub.

V řešení máme několik variant a věříme, že se nám povede zvolit co nejpřijatelnější alternativu pro všechny. Veškeré informace o možnosti kompenzace zveřejníme po konci aktuálního soutěžního ročníku na přelomu května a června.

Zároveň jsme rádi, že díky čerstvému rozhodnutí ministerstva zdravotnictví mohla alespoň část z Vás sledovat sobotní duel s Bohemians přímo z tribuny a věříme, že si najdete cestu také na zbývající domácí utkání v této sezoně.


sdílet