Moravskoslezský kraj opět podpořil SFC

27. 5. 2021
Redakce

Opava – Náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Jaroslav Kania v úterý oficiálně předal Slezskému FC do užívání zrekonsturované kabiny mládežníků i nový přístroj sloužící ke zkvalitnění péče o naše fotbalisty.

SFC nově využívá multifunkční přístroj pro elektroterapii s rozšířenými proudy včetně unikátního ultrazvukového sono aplikátoru. Tento moderní přístroj slouží hráčům ke kvalitnější regeneraci, rekonvalescenci i jako prevence před zraněním.

„Jsme moc rádi, že se nám podařilo získat individuální investiční dotaci od Moravskoslezského kraje. Díky těmto finančním prostředkům jsme mohli opět o trochu zkvalitnit servis pro naše hráče,“ těší technického ředitele SFC Jaroslava Rovňan. „Moravskoslezskému kraji bych rád poděkoval za tuto podporu, které si velice vážíme,“ dodává Rovňan.

„Můj syn je fyzioterapeut, takže k tomuhle mám blízko. Tyto prostředky jsou opravdu dobře vynaložené pro rozvoj a zdravotní stav mladých fotbalistů,“ doplňuje náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Jaroslav Kania.




sdílet