Informace o permanentkách na sezonu 2021/2022

13. 6. 2021
Redakce

Opava – Věříme, že také v nadcházejícím soutěžním ročníku 2021/2022 budete naší součástí a pořídíte si permanentní vstupenku na domácí zápasy Slezského FC! Kompletní informace naleznete v článku.

Jak jsme avizovali, při stanovení cen permanentek na novou sezonu jsme se v první řadě zabývali otázkou kompenzací pro Vás – všechny vážené permanentkáře Slezského FC. I když jsme před sezonou opakovaně upozorňovali na hrozbu uzavřeného stadionu v souvislosti s platnými protiepidemickými nařízeními ze strany státních institucí, což bohužel na dlouhou dobu skutečně nastalo, neschováváme se za Všeobecné obchodní podmínky.

K problematice kompenzací jsme se postavili čelem. Ze všech diskutovaných alternativ jsme zvolili výraznou slevu při nákupu permanentky na nadcházející soutěžní ročník, i proto, že o Vás nechceme přijít. Právě naopak. Potřebujeme Vás na stadionu. V tomto směru otevřeně přiznáváme, že budeme doufat i ve Vaši podporu a solidaritu s klubem.

Pro stávající držitele permanentek nabízíme permici na nový ročník FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY levnější o 50 % oproti standardní ceně coby kompenzaci za utkání, které nemohli vinou pandemie koronaviru sledovat přímo z tribun Městského stadionu. Permici na tribunu A si tak budou moci stávající permanentkáři pořídit již od 700 Kč, na tribuny F, G, H pak od 550 Kč.

Majitel permanentky z uplynulé sezony má tedy možnost vybrat si ze dvou cen – může využít výhodnou cenu jakožto formu kompenzace, kdy vinou koronavirové pandemie nemohl osobně navštívit všechna domácí utkání, nebo si svou permanentku může obnovit za plnou cenu. Slezský FC nechává plně na uvážení každého fanouška, zda se rozhodne podpořit klub, nebo zvolí levnější variantu.

Současní permanentkáři si mohou prodloužit platnost stávající permanentky i pro následující sezonu on-line na webu www.ticketportal.cz od úterý 15. června, případně ve fanshopu SFC na stadionu vždy v otevírací dobu, tj. v úterý a ve čtvrtek vždy v době od 15 do 18 hodin. Budete potřebovat svou stávající permanentku, na jejíž zadní straně najdete číslo permanentky a ověřovací údaj. Po zaplacení vám bude prodloužena platnost permanentní vstupenky na sezonu 2021/2022.

Podrobný návod na zakoupení permanentky on-line naleznete zde »

Rezervace sedadel stávajících držitelů permanentních vstupenek byla ukončena v neděli 4. července. Od té chvíle budou všechny rezervace míst uvolněny pro volný prodej.

Volný prodej permanentek odstartoval v úterý 6. července

Cena permanentky na tribunu A zlevnila o 900 Kč oproti uplynulé sezoně, cena permice na tribuny F, G, H je pak levnější o 700 Kč. Noví zájemci si mohou opatřit permanentku od úterý 6. července, kdy byl zahájen volný prodej ve fanshopu v otevírací dny, tj. až do začátku sezony v úterý a ve čtvrtek vždy v době od 15 do 18 hodin.

V případě, že v průběhu následující sezony 2021/2022 bude z důvodu nařízení ministerstva zdravotnictví či KHS omezen počet diváků na dané utkání, budou upřednostněni vlastníci permanentních vstupenek, zejména kategorie Patriot+. S tím také souvisí možnost, že utkání nemusíte sledovat ze svého zvoleného místa.

Veškeré typy permanentek jejich držiteli zpříjemní benefity ve formě slev u klubových partnerů či ve fanshopu Slezského FC.

Pozor, pro nákup permanentky je nutné vyplnit tento formulář (ke stažení ve formátu .docx »), který bude k dispozici také na místě ve fanshopu.

Ceny permanentních vstupenek

Ceny permanentek pro stávající permanentkáře (kompenzace)
Tribuna A 700 Kč
Tribuny F, G, H 550 Kč
Ceny permanentek pro nové (i stávající) permanentkáře
Tribuna A 1 400 Kč
Tribuny F, G, H 1 100 Kč


Benefity

Slevy bude možné využít od 1. srpna 2021.

K permanentce Patriot+ originální dres s vlastním potiskem

I pro nadcházející sezonu je možné pořídit si exkluzivní permanentku Patriot+. S touto permicí získá její držitel vstup na všechna domácí utkání Slezského FC ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE a MOL Cupu. Držitel permanentky Patriot+ bude mít garantované místo na stadionu také v případě snížení kapacity až na 500 míst. Navíc obdrží originální dres s vlastním potiskem a balíček propagačních předmětů klubu. Jednotná cena permice Patriot+je 5000 Kč.

Cena permanentky Patriot+
Tribuny A, F, G, H 5 000 Kč

Benefity

  • Vstup na každý domácí ligový zápas včetně utkání se sníženou kapacitou až na 500 míst
  • Vstup na každé domácí utkání MOL Cupu
  • Rezervace místa na nadcházející sezonu
  • Vstup na všechny domácí zápasy B-týmu
  • Originální dres s libovolným potiskem
  • Balíček propagačních předmětů Slezského FC
  • Sleva 20 % na nákup ve fanshopu i e-shopu SFC
  • Sleva 15 % na sportovní oblečení a vybavení u 11teamsports
  • Sleva 5 % na objednávky v e-shopu Moravec – kvalitní ponožky
  • Sleva 5 % na objednávky na webu Kašpárkova pizza
  • Sleva 5% na objednávky v e-shopu Krmím kvalitně

Slevy bude možné využít od 1. srpna 2021.

Permanentní vstupenka Vám zajistí Vaše oblíbené místo i na několik sezon, rychlejší odbavení vstupu na stadion, benefity u našich partnerů a zároveň její koupí podpoříte Slezský FC Opava.

Podmínky pro nákup vstupenek a permanentek


sdílet