Václav Juřena se zapojil do přípravy s Třincem

5. 7. 2021
Redakce

Opava – Útočník Václav Juřena dostal od Slezského FC svolení k přípravě s třineckým mužstvem.

Třicetiletý fotbalista by se měl pod Javorovým poprvé hlásit na pondělním tréninku s tím, že v nejbližších dnech by měl v Třinci podepsat smlouvu. Oba kluby již jsou na podmínkách transferu domluveny.

„Venca Juřena je podobným typem hráče jako Kramis (Denis Kramář – pozn. red.). Je na tom velmi dobře běžecky, ale útočník se hodnotí hlavně podle toho, kolik nastřílí gólů. Změna prostředí může v tomhle směru Vencovi pomoct. Děkujeme mu za jeho služby a přejeme mu hodně štěstí v jeho staronovém působišti,“ říká sportovní manažer Slezského FC Jaroslav Kolínek.

„Pro nás se tímto nic nemění. Stále řešíme příchod zkušeného útočníka, který by nám svými góly pomohl zhodnotit práci našeho mužstva,“ dodává jedním dechem.

Václav Juřena ve Slezském FC sehrál 73 utkání, ve kterých nastřílel pět branek a na jednu nahrál. „Chtěl bych poděkovat všem za příjemné strávené tři prvoligové sezony v Opavě. V klubu je spousta dobrých lidí na správných místech. Věřím, že se Opavě bude dařit a brzy se vrátí zpátky mezi elitu,“ vzkazuje vytáhlý útočník.


sdílet