Agrotrans Otice bude Slezský FC podporovat i v nadcházející sezoně

22. 7. 2021
Redakce

Opava – Také v sezoně 2021/2022 se bude Slezský FC Opava moci spolehnout na podporu našeho dlouhodobého partnera, firmy Agrotrans Otice s.r.o.

Společnost, jejíž sídlo se nachází ve Štáblovicích u Opavy a jejímž předmětem podnikání je import, prodej a servis zemědělské techniky včetně provozování specializovaného zemědělského pneuservisu, je již dlouhodobým podporovatelem opavského fotbalu.



„Jsme velice rádi, že se nás firma Agrotrans Otice rozhodla podpořit i v nadcházející sezoně. Zejména poté, co ta předchozí nebyla pro klub příliš úspěšná. O to více si vážíme toho, že se na podporu Agrotrans Otice můžeme spolehnout i nadále,“ uvádí předseda představenstva Slezského FC Zdeněk Viktorin.

„Jsme firma ze Slezska a se Slezským FC budeme spolupracovat i v nové sezoně, přestože důležitou část našeho obratu dělá lokální prodej a servis zemědělské techniky na severní Moravě, vzhledem k celorepublikovému prodeji potřebujeme reklamu plošnou. Tuto marketingovou mozaiku tak dotváříme s kluby na celostátní úrovni. Jsme rádi, že jsme našli optimální koncept spolupráce a nyní už se těšíme na start sezony,“ dodává Ing. Vladimír Poštulka, jednatel Agrotrans Otice s.r.o.




sdílet