Vstupenky na pohárový duel s Bohumínem k mání ve fanshopu

5. 8. 2021
Redakce

Opava – Na zápas 1. kola MOL Cupu, ve kterém Slezský FC ve středu 11. srpna od 17 hodin na stadionu v Městských sadech vyzve Bohumín, si budete moci pořídit vstupenky v předprodeji.

„Pro nás je jedině dobře, že nemusíme jezdit ven. Odpadne nám cestování a zároveň si kluci opět osahají zdejší hřiště, protože někteří z nich tady zatím zažili jen jedno, nebo – pokud budu počítat sobotní zápas s Vyškovem – pouze dvě mistrovská utkání. Navíc si myslím, že hrát na tomto stadionu je prestižnější,“ říká opavský trenér Roman West.

Po dohodě obou klubů nebude během pohárového utkání otevřen sektor pro hostující fanoušky. Slezský FC poskytne pro potřeby partnerů bohumínského klubu, funkcionářů, rodin hráčů a dlouholetých příznivců vstupenky na hlavní tribunu.

Vstupenku lze pořídit za jednotnou cenu 80 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma.

Předprodej vstupenek

Předprodej lístků na utkání s Bohumínem bude probíhat pouze ve fanshopu na stadionu po předložení občanského průkazu v těchto dnech:

  • sobota 7. srpna: od 15.00 do 17.00 hodin
  • pondělí 9. srpna: od 15.00 do 18.00 hodin
  • úterý 10. srpna: od 15.00 do 18.00 hodin

Vstupenky budou k dispozici také v den utkání na pokladnách, které otevírají jednu hodinu před výkopem, tj. v 16.00 hodin.

Zároveň si stále můžete pořídit také permanentní vstupenku na novou sezonu, která svému držiteli umožňuje i vstup na pohárové utkání a zajišťuje i celou řadu dalších zajímavých benefitů.

Tribuna F je uzavřena

Upozorňujeme, že vzhledem k probíhající rekonstrukci je stále uzavřena tribuna F. Žádáme tedy všechny majitele permanentních vstupenek na tuto tribunu, aby pro návštěvu utkání využili jiná místa na stadionu. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Co je potřeba ke vstupu na stadion?

Nadále zůstává v platnosti, že všichni diváci s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku musí mít po dobu pobytu na Městském stadionu nasazený respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95) a před vstupem do areálu stadionu se budou prokazovat dokladem o bezinfekčnosti. Tím může být:

  • negativní PCR test (ne starší než 7 dní)
  • antigenní test (ne starší než 72 hodin)
  • certifikát o dokončeném očkování (nejdříve 14 dnů po aplikaci poslední dávky)
  • potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 (ne starší než 180 dnů)

Dále platí, že vzdálenost diváků od hrací plochy musí být nejméně 2 metry, občerstvení formou bufetu se umožňuje podávat pouze s nabídkou balených k přímé konzumaci určených jednoporcových potravin a pokrmů, nebo jako bufet s obsluhou.

Poznámka: Výše uvedená pravidla se mohou změnit s ohledem na aktuální nařízení orgánů státní správy a dalších autorit včetně příslušných krajských hygienických stanic s platností pro kraj, okres, obec apod.

 

sdílet