Přípravka U9 si zastřílela na turnaji v Kobeřicích

26. 8. 2021
Redakce

Opava – O víkendu naše přípravka U9 absolvovala v Kobeřicích turnaj, kterého se kromě dvou výběrů místních Kobeřic zúčastnily týmy Bolatic, Slavkova, Strahovic, Chuchelné a Štěpánkovic. Opavským benjamínkům turnaj vyšel skvěle, celý ho totiž ovládli.

„Kluci v turnaji hraném každý s každým na 1x15 minut zcela dominovali a výsledné skóre 83:2 hovoří za vše. Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen náš Bartosz Czyzewski, který síť soupeřů rozvlnil hned 21krát. Hrálo se na dvou kvalitně připravených hřištích a turnaj měl spád,“ hodnotí kouč opavské přípravky U9 René Klement.

„I když jsme jako jediný tým měli všechny kluky narozené roku 2013 a jiné týmy měly i kluky ročníků 2014 a občas i 2015, jsme si na turnaji mohli osahat i prvky z tréninku, kterých pracujeme a chceme se v nich posouvat dál. Jsem rád, že si kluci vyzkoušeli různé posty a všech deset se jich zapsalo mezi střelce. Z turnaje si odnáším hodně poznatků, ale v některých fázích mi to i otevřelo oči,“ doplňuje Klement.

Soupiska SFC: Kryštof Sigmund, Matyáš Cikánek, Matyáš Montag, Bartosz Czyzewski, Antonín Bialas, Tadeáš Klement, Jonáš Peterek, Gabriel Kurka, Michal Nahodil, Sebastian Steuer. Trenéři: René Klement a Veronika Stromská.

Konečné pořadí:
1. Slezský FC Opava U9
2. Kobeřice
3. Slavkov

Dále následovaly týmy Chuchelné, Kobeřice B, Bolatic, Štěpánkovic a Strahovic.
sdílet