Proběhla valná hromada společnosti

6. 9. 2021
Klub

Opava – Dne 23. 8. 2021 se konala valná hromada akciové společnosti Slezský fotbalový club.

Valná hromada schválila oznámení o výsledku rozhodování per rollam valné hromady konané dne 30. 12. 2020, ke kterému společnost přistoupila z důvodu proticovidových opatření. Valná hromada dále projednala a schválila změny ve statutárních orgánech klubu.

„Změny ve statutárních orgánech společnosti posilují klub o obrovskou sportovní a obchodní zkušenost. Posílí vizi klubu pracovat s mladými hráči a pomohou nám zlepšovat podmínky pro mládež a jejich trenéry, jelikož budoucnost chceme mít založenou zejména na vlastní líhni. Zároveň věřím, že nám tyto změny pomohou také se stabilizací rozpočtu a budou klub systematicky posouvat dopředu,“ uvedl předseda představenstva Zdeněk Viktorin.

Valná hromada dále schválila novou smlouvu o výkonu funkce a odměnu za minulé období předsedovi představenstva, který se nyní bude aktivně podílet na každodenním řízení společnosti. Zároveň byl také určen auditor pro ověření účetní závěrky za rok 2020/2021.

Představenstvo společnosti tak nově pracuje ve složení:

Zdeněk Viktorin – předseda představenstva
Roman Kovář – místopředseda představenstva
Radim Kavan – místopředseda představenstva
Zdeněk Pospěch – člen představenstva
Michal Bártík – člen představenstva

(Zdeněk Pospěch vystřídal v pozici Michala Kokoška, coby zástupce majoritního vlastníka v představenstvu)

Nové složení dozorčí rady:

Petra Hlaváčová – předsedkyně dozorčí rady
Petr Lamich – člen dozorčí rady
Petr Orieščík – člen dozorčí rady

(Na pozici člena dozorčí rady již dříve rezignoval Zdeněk Pospěch a valnou hromadou byl z pozice člena dozorčí rady odvolán Vlastimil Harazim.)


sdílet