V úterý jdeme opět do akce! Kupte si lístek na souboj s Mladou Boleslaví

19. 9. 2021
Redakce

Opava – Fotbalisty Slezského FC čeká v úterý 21. září od 17 hodin duel 3. kola MOL Cupu s prvoligovou Mladou Boleslaví. Vstupenky jsou k dostání on-line v síti Ticketportal.

Kde zakoupit vstupenky?

Vstupenky na domácí utkání Slezského FC je možné zakoupit online v síti Ticketportal, na pobočkách sázkové kanceláře Tipsport (náměstí Osvoboditelů 8/5, Opava-Město či Olomoucká 2421/75, Opava-Předměstí) a v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava). Další prodejní místa Ticketportalu můžete najít pod tímto odkazem.

Stále platí důrazné doporučení, že při nákupu online si vstupenku vytiskněte. Předejde se tak špatnému načtení čárového kódu u některých typů mobilních telefonů. Důležité je také dbát na neporušení čárového kódu na vytištěné vstupence.

Koupit vstupenky on-line »

Vstupenky se prodávají na místo. Výhodu tedy mají fanoušci, kteří si zakoupí vstupenku v předprodeji, kde si mohou vybrat sedadlo. Do pokladen v den zápasu putují lístky, které se neprodaly v předprodeji. Návštěvník utkání tak musí respektovat sedadlo, které na něj vyjde.

Zároveň si stále můžete pořídit také permanentní vstupenku na novou sezonu, která svému držiteli zajišťuje celou řadu zajímavých benefitů.

Cena vstupenky na duel s Mladou Boleslaví

Na utkání je stanoveno jednotné vstupné ve výši 100 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na sedadlo, ZTP/P má vstup zdarma, přičemž doprovod si musí pořídit jednorázovou vstupenku (100 Kč). Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma.

Tribuna F zůstává uzavřena

Upozorňujeme, že vzhledem k probíhající rekonstrukci je stále uzavřena tribuna F. Žádáme tedy všechny majitele permanentních vstupenek na tuto tribunu, aby pro návštěvu utkání využili jiná místa na stadionu. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Co je potřeba ke vstupu na stadion?

Nadále zůstává v platnosti, že všichni diváci s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku musí mít po dobu pobytu na Městském stadionu nasazený respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95) a před vstupem do areálu stadionu se budou prokazovat dokladem o bezinfekčnosti. Tím může být:

  • negativní PCR test (ne starší než 7 dní)
  • antigenní test (ne starší než 72 hodin)
  • certifikát o dokončeném očkování (nejdříve 14 dnů po aplikaci poslední dávky)
  • potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 (ne starší než 180 dnů)

Koupit vstupenky on-line »


sdílet