Hranoš se poprvé trefil za nároďák, a to hned dvakrát. Naskočil i Blatný

15. 11. 2021
Redakce

Opava – Dva talentovaní útočníci Slezského FC Vojtěch Hranoš s Josefem Blatným za sebou mají zápasy v mládežnických reprezentacích.

Vojtěch Hranoš se výrazně podílel na výhře české šestnáctky nad Německem v poměru 3:2, když hned dvakrát skóroval! V odvetě, v níž český výběr prohrál 1:3, se na hřiště dostal coby střídající hráč v 62. minutě.

„Byl to určitě kvalitní soupeř, ale vyrovnali jsme se mu. Porazili jsme ho týmovostí, bylo to zasloužené vítězství. Myslím, že Norsko v předchozích zápasech mělo téměř srovnatelné kvality, ale Němci byli opravdu hodně silní. Jsem rád, že jsem si proti takhle silnému týmu mohli zahrát,“ řekl Vojtěch Hranoš serveru fotbal.cz.

„Byl jsem blízko hattricku. Už jsem si myslel, že to tam spadne, ale i dvě branky jsou skvělé. I s ohledem na to, že to jsou moje první dvě reprezentační branky v mezistátním utkání,“ doplňuje talentovaný fotbalista.

V přípravném turnaji ve Španělsku naskočil za národní tým do 17 let útočník Josef Blatný. Při výhře české reprezentace 1:0 nad Norskem na trávníku strávil závěrečných 20 minut. V duelu s Polskem nastoupil v základu a odpracoval 61 minut, prohře 0:3 ovšem nezabránil.


sdílet