SFC zná téměř kompletní program zimní přípravy, součástí je i soustředění v Turecku

30. 12. 2021
Redakce

Opava – Začátek přípravy v domácích podmínkách, následné soustředění v Turecku a generálka s Brnem, takto se dá shrnout přípravný program Slezského FC před startem jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Fotbalisté Slezského FC se sejdou k zahájení zimní přípravy v pondělí 10. ledna. Před odletem do Turecka je čeká celkem pět přípravných duelů, přičemž většina z nich by se měla odehrát na umělé trávě v Opavě-Kylešovicích. V rámci přípravy tak postupně změříme síly s rezervou Sigmy Olomouc, Hlučínem a Kroměříží.

Posledním soupeřem před odletem do Turecka pak bude účastník druhé nejvyšší polské soutěže GKS Tychy, s nímž by se fotbalisté měli utkat v sobotu 12. února od 11:00. Vzhledem k nedělnímu odletu na soustředění je nicméně možné, že se duel odehraje již v pátek. 

V neděli 13. února pak tým nabere směr Turecko, kde se bude připravovat až do 20. února. V Turecku by měl Slezský FC odehrát minimálně dvě přípravná utkání, přičemž o konkrétních soupeřích se aktuálně jedná. 

Po návratu domů čeká naše fotbalisty ještě generálka, ve které se střetneme s brněnskou Zbrojovkou. Hrát by se mělo 26. února od 15:00 na přírodní trávě v Srbské ulici.

Program přípravných zápasů: 

15. ledna: SFC Opava – Sigma Olomouc B (10:00, UT Opava-Kylešovice)

22. ledna: SFC Opava – FC Hlučín (10:00, UT Opava-Kylešovice)

29. ledna: SFC Opava – SK Hanácká Slavia Kroměříž (11:00, UT Opava-Kylešovice) 

5. února: soupeř bude upřesněn 

12. února: SFC Opava – GKS Tychy (11.00, UT Opava-Kylešovice) 

13. února – 20. února: soustředění v Turecku, soupeři budou upřesněni

26. února: FC Zbrojovka Brno – SFC Opava (15:00, stadion Srbská)


sdílet