West: Měli jsme rozhodnout v prvním poločase

22. 1. 2022
Redakce | FOTO: Petr Widenka

Opava – Slezský se v rámci zimní přípravy poprvé představil na domácí půdě, když na umělé trávě v Kylešovicích přivítal třetiligový Hlučín.

"V prvním poločas jsme byli určitě lepším mužstvem. Měli jsme tam hodně velkých šancí, ze kterých jsme bohužel nedali další góly. Myslím si, že v prvním poločase jsme měli zápas rozhodnout," uvedl hlavní trenér Roman West.

"Do druhého poločasu jsme, stejně jako s Olomoucí, prostřídali druhou sestavu a bylo to znát, jelikož prohrát druhý poločas 0:3 s třetiligovým týmem není dobrá vizitka a vlastně jsme si nevytvořili ani žádné jasné šance. Byla tam spousta ztrát a druhý poločas jsme byli dopředu v podstatě planí," poznamenal Roman West.

"Co se týče nových hráčů, tak je zatím strašně složité to hodnotit, protože je za námi teprve prvních čtrnáct dní přípravy a jdeme do zápasů ve velké únavě. Uvidíme, jak to bude vypadat na a po soustředění, tam už budeme vědět, jak jsme na tom," uvedl Roman West.

"Každopádně musím kluky pochválit za prozatímní přístup k tréninkům. Pracují velice dobře. Teď nás čeká ještě třetí tvrdý týden, kdy kluci budou trénovat dvoufázově a vše vyvrcholí utkáním s Uničovem. Potom už klukům trochu povolíme a budeme se více věnovat i herním věcem," uzavírá Roman West.


sdílet