Slezský spustil prodej permanentek pro jarní část sezóny 2021/2022

22. 2. 2022
Redakce

Opava – Slezský zahajuje prodej permanentních vstupenek pro jarní část sezony! Od úterý budou k dostání na pultech opavského Fanshopu na Městském stadionu.

Vzhledem k rozvolnění vládních opatření, kdy fanoušci již nemusí prokazovat bezinfekčnost při vstupu na stadion a také kvůli tomu, že zároveň došlo k navýšení maximálního počtu diváků, kdy na stadion může aktuálně dorazit 1 000 diváků, plus 50% zbývající kapacity stadionu, což v případě SFC znamená celkem 4262 fanoušků, rozhodl se klub uvolnit do prodeje permanentky také pro jarní část sezóny.

V úterý 22. 2. tak začne prodej permanentek pro jarní část sezóny, který bude probíhat až do druhého domácího utkání, které sehrajeme 26. 3. proti Dukle Praha. Permanentky budou k dostání pouze ve Fanshopu, který je otevřen od úterý do čtvrtku od 15:00 do 18:00. Prodej se týká tribun F, G a H s jednotnou cenou 500 Kč za permanentku.

Permanentní vstupenka zaručuje svému držiteli své místo na stadionu po celou sezonu. Sedadla permanentkářů budou označena nápisem „PERMANENTKA“ a klub prostřednictvím pořadatelské služby zajistí sedadlo majiteli permanentky.

Permanentní vstupenka Vám zajistí Vaše oblíbené místo i na několik sezon, rychlejší odbavení vstupu na stadion, benefity u našich partnerů a zároveň její koupí podpoříte Slezský FC Opava.

V současnosti se jedná o volný prodej, což znamená, že nemá nikdo výhradní přístup k přednostnímu nákupu a pro všechny platí stejné podmínky. Vlastnictví permanentky z minulé sezony nehraje roli.

Současné koronavirové restrikce umožňují zaplnit značnou část stadionu, tak neváhejte. Budeme vás v ochozech potřebovat. Těšíme se na Vás!

Jaké výhody na vás čekají?

(abyste mohli čerpat výhody, je nutné zadat při nákupu permanentky svou e-mailovou adresu, aby vám mohly být rozdistribuovány slevové kódy)


sdílet