U11 ovládla turnaj ve slovenské Korni

28. 2. 2022
Redakce

Opava – Kategorie U11 o víkendu vyrazila za hranice a zavítala na turnaj do slovenské Korni.

Úspěšný víkend má za sebou naše kategorie U11, která vyhrála turnaj na Slovensku, jenž nesl název MiniTurnaj Korňa. Turnaje se zúčastnili celkem čtyři družstva. Kromě našich kluků dorazily do Korni také týmy Bánské Bystrice, Ružomberoku a Trnavy. Hrálo se systémem každý s každým, přičemž jeden zápas trval 2 x 25 minut a naši kluci ani v jednom utkání nenašli přemožitele. Poradili si jak s Trnavou, tak také Bánskou Bystricí a Ružomberokem.

Výsledky SFC: SFC Opava U11 - FŠMH Banská Bystrica U11 5 : 1 SFC Opava U11 - MFK Ružomberok U11 4 : 1 SFC Opava U11 - FA Trnava U11 3 : 2

„Byť krásná krytá fotbalová aréna kousek za našimi hranicemi ve slovenské Korni stojí již vcelku dlouho, tak musím přiznat, že jsem ji doteď se svými mužstvy nevyhledával a byla to tak zde naše první návštěva. Nicméně za pozvání na tohle klání čtyř mužstev, jsem zpětně velmi rád, protože mělo celkově velmi vysokou fotbalovou kvalitu. Čili byť to výsledkově vypadá, že jsme zápasy zvládali celkem bez problému, tak musím objektivně přiznat, že všechny tři zápasy byly naprosto vyrovnané a kluci byli nuceni nechat na hřišti úplně všechno. Jsem tedy spokojen s absolvováním kvalitních 150 zápasových minut, kdy musím pochválit všech jedenáct hráčů do pole i oba brankáře, Tobiho Volfa a Kubu Pochopiena, kteří nás několikrát svými zákroky podrželi," okomentoval sobotní turnaj trenér U11 Marcel Klajmon.

Soupiska SFC U11:

Dominik Dobiáš, Andreas Grygar, Štěpán Heger, Hynek Hrbáč, Simeon Ivanov, Matyáš Janík, Adam Kolář, Adam Koudela, Max Pačka, Jakub Pochopien, Dominik Schoppik, Šimon Skýba, Tobias Volf.

Střelci SFC:

Max Pačka 3x, Dominik Dobiáš 2x, Štěpán Heger 2x, Matyáš Janík 2x, Simeon Ivanov, Adam Koudela, Šimon Skýba


sdílet