West: Nejvíc mě to dnes mrzí kvůli našim fanouškům

5. 3. 2022
Redakce

Opava – Opava v prvním jarním utkání padla s Vyškovem. Jak utkání viděl hlavní trenér SFC Roman West?

„Celý zápas nám bohužel úplně nevyšel. Od začátku utkání jsme neměli dobrý pohyb, což bylo vidět i v osobních soubojích, ve kterých jsme byli často pozdě. Domácí byli důraznější a agresivnější. I když nakonec první poločas skončil 1:1, tak jsme cítili, že to z naší strany není úplně dobré," začal hlavní trenér Roman West.

„V prvním poločase jsme sice vedli 1:0, což nám samozřejmě hrálo do karet, ale dostaneme bohužel takový nešťastný gól, kdy nám balón skáče na brankové čáře a nejsme schopni ho chytit nebo odkopnout. Druhý poločas navíc začneme takovou podobně smolnou brankou, kdy se míč odrazí od břevna přímo k domácímu hráči. A pak už to byla katastrofa. Úplně jsme si přestali věřit a domácí nakonec přidali ještě další dvě branky," okomentoval zápas Roman West.

„Nejvíc mě to dnes mrzí kvůli našim fanouškům, protože čekali tři měsíce na mistrovské utkání, přijedou nás tady podpořit v takovém počtu a skvěle nás povzbuzují. My si o poločase říkáme, že za stavu 1:1 ten zápas zlomíme na naší stranu, protože budeme útočit na stranu, na které máme naše fanoušky a místo toho je z toho takový nepovedený druhý poločas," dodal Roman West.

„Z mého pohledu bohužel na dnešním zápase nejdou najít snad žádná pozitiva. Protože když jsme si po Brnu říkali, že prvních osmdesát minut pro nás bylo hodně zajímavých a máme na čem stavět, tak dnes je to pro mne obrovské zklamání. Samozřejmě, terén nebyl ideální, ale o to víc rozhoduje agresivita, soubojovost, důraz a toho tam z naší strany, oproti domácím, bylo bohužel málo," zakončil Roman West


sdílet