U9 si poradila se Slováckem

7. 3. 2022
Redakce

Opava – V sobotu odpoledne se na umělé trávě v Kylešovicích utkala kategorie U9 se Slováckem.

Celkem se v sobotu na umělé trávě v Kylešovicích odehrály čtyři utkání, přičemž každé trvalo 25 minut a hrálo se jak ve formátu 4+1, tak také 5+1.

„Skóre jsme tentokrát přesně nepočítali, nicméně ve všech zápasech jsme na obou hřištích jasně vyhráli a to vždy v průměru o 5 až 12 gólů. Co jsme ale sledovali důkladně, byla konkrétní hra kluků. Chtěli jsme, aby nám ukázali, co se všechno během tréninku naučili. Chtěli jsme vidět, jak to jsou kluci schopni přenést do zápasů a musím říct, že nás mile překvapili. Pracovat je potřeba samozřejmě i nadále, ale už teď se ukazuje, že kluci začínají přemýšlet hlavou. Kluci ukazují svoji individuální sílu, ale pomalu začínají být schopni i rozlišit situaci, kdy je potřeba pomoci si s týmem. Jsme rádi, že nám každým turnajem a zápasem rostou," okomentoval sobotní utkání s úsměvem trenér U9 René Klement.

Sestava U9: Antonín Bialas, Tobias Hájek, Tadeáš Klement, Patrik Berger, Jonáš Peterek, Tobiáš Dušek, Vojtěch Quis, Damián Gavenda, Kryštof Sigmund, Matyáš Montag, David Balhar, Jáchym Křesťan, Bartosz Czyzewski

Trenéři: Tomáš Kramář, René Klement


sdílet