Sbírka na podporu uprchlíků z Ukrajiny vynesla 20 545 Kč

15. 3. 2022
Redakce

Opava – Utkání s Třincem bylo věnováno uprchlíkům z Ukrajiny, kteří byli nuceni kvůli válce opustit své domovy na Ukrajině a nyní jsou dočasné ubytování v prostorách Parkhotelu Opava.

Součástí sobotního utkání s Třincem byla sbírka pro uprchlíky, kteří jsou ubytováni právě v prostorách Parkhotelu. Fanoušci mohli do sbírky přispět na všech pokladnách a také ve fanshopu. Na všech těchto místech byly nachystány speciální kasičky.

Jak domácí, tak také hostující fotbalisté navíc nastoupili k zápasu ve speciálních trikách na podporu Ukrajiny. Tyto podepsaná trika pak bylo možné, již v průběhu zápasu, zakoupit v klubovém fanshopu. Celý výtěžek z prodeje těchto triček pak byl přidán do sbírky.

Do sbírky se zapojil také A-tým, včetně realizačního týmu, který již před utkáním mezi sebou vybral finanční prostředky, které společně s výtěžkem ze sbírky, budou použity na nákup potřebného vybavení.

Do sbírky se pak zapojila také mateřská škola v Neplachovicích, které bychom tímto rádi poděkovali za pomoc. Jak celé organizaci, tak také konkrétně paní ředitelce Gorčicové, která je maminkou našeho hráče Adama Gorčicy, za skvělou spolupráci a finanční dar.


sdílet