Slezský děkuje bojovníkům s koronavirovou pandemií. S Duklou hrajeme pro vás!

17. 3. 2022
Redakce

Opava – Po dlouhé době se otevřely brány stadionů dokořán a my můžeme konečně naplnit plnou kapacitu stadionu. Proto jsme se rozhodli náš páteční zápas s pražskou Duklou věnovat těm, kteří si to zaslouží. Po útrapách spojených s koronavirovou pandemií si zaslouží naše uznání a velké poděkování všichni, kteří jí čelili v první linii. Proto srdečně zveme všechny členy integrovaných záchranných složek na domácí utkání – lékaře, zdravotníky, policisty, hasiče, ale také řidiče městské hromadné dopravy, vojáky, učitele, prodavače, či pracovníky sociálních služeb. Prostě všechny, kteří se během pandemie postavili v rámci našeho okresu do první linie a svou dennodenní prací a úsilím pomohli těžké dny zvládnout.

Opavo, pojďme všem těmto nenápadným hrdinům zatleskat a společně s nimi vytvořit výbornou diváckou kulisu, kterou v Opavě tak nádherně umíme!

Jedná se o symbolické gesto, jak poděkovat těm, kteří se podíleli o naší péči. Domácí utkání s pražskou Duklou se odehraje v pátek 25. března od 18 hodin na stadionu v Městských sadech a my budeme hrát právě pro ně. Máme pro vás nachystány volné vstupenky na toto utkání. Vstupenky si můžete zamluvit u svých vedoucích pracovníků. Pokud jste stáli během pandemie v první linii a naše pozvání se k vám z nějakého důvodu nedostane, kontaktujte nás pomocí e-mailu na adrese info@sfc.cz nebo sfc@sfc.cz.

Na zápas s Duklou, který sehrajeme v pátek, 25. března od 18:00, samozřejmě počítáme s plnou účastí našich permanentkářů a vstupenky budou k dispozici i ve volném prodeji. Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal nebo u vstupu na stadion, společně s pravidelným zápasovým zpravodajem.

Pojďme všichni společně poděkovat a zatleskat těm, kteří si to zaslouží!


sdílet