Ščudla: Příště už to snad vyřešíme gólově

19. 3. 2022
Redakce

Opava – Adam Ščudla v zápase proti Chrudimi nastoupil na závěrečnou půlhodinu a hned po svém příchodu měl velký vliv na hru opavských. Po několika individuálních akcích mohl také zápas v samotném závěru rozhodnout.

Adame, jak hodnotíš dnešní zapas?
Nastoupil jsem na 30 minut, ale myslím si, že jsme po celý zápas hráli dobře týmově. Pořád nás ovšem trochu trápí koncovka a neproměňování šancí, což se ukázalo i dnes. Sám jsem měl také pár šancí dát gól, ale bohužel to tam nespadlo.“

Hned po tvém nástupu na hřiště jsi se blýskl parádní individuální akcí kolem postranní čáry, ze které jsi centroval balón do vápna. Co chybělo tomu, aby z toho byla branka?
Byl to můj první dotek s balónem vůbec po mém příchodu na hřiště, v souboji jeden na jednoho jsem ho porazil a hledal centrem na zadní tyči Tomáše Rataje, ale bohužel to nedopadlo. Když nad tím přemýšlím zpětně, tak jsem měl asi vystřelit. Příště už to snad vyřešíme gólově.

V samotném závěru jsi ještě mohl celé utkání rozhodnout, když jsi střílel z hranice velkého vápna.
Po souboji v šestnáctce se ke mně odrazil balón na kruh vápna a já jsem to zkusil propálit, ale bohužel tam stál hráč, který mi střelu zblokoval. Kdyby tam nebyl tak si myslím, že by míč skončil v bráně.


sdílet