West: Probudila nás inkasovaná branka

9. 4. 2022
Redakce

Opava – Vydřený bod z Táborska vystřelil Opavě Darmovzal, samotný průběh zápasu hodnotí trenér, Roman West.

„Vstup do zápasu byl z naší strany velmi vlažný a nebylo v prvních třiceti minutách nic moc ke koukání. Působili jsme docela ospalým dojmem a do ničeho vážného jsme se nedostali. Paradoxně nám pomohla inkasovaná branka, která nás probudila z letargie. Od gólu domácích jsme najednou začali působit živěji a celkově jsme byli daleko aktivnější jak v práci s míčem, tak i pohybově. Výsledkem zlepšení bylo rychlé vyrovnání Darmovzalem, které nás dostalo nahoru. O chvíli později následovala šance Šiguta a otočení zápasu druhým Denisovým gólem. Škoda, že jsme do šatny opět inkasovali po standardní situaci, tato branka mě mrzí,“ začal své hodnocení trenér opavských, Roman West.

„Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém se zápas dal zlomit na jednu nebo druhou stranu. My jsme své šance měli v závěru, kdy jsme se několikrát tlačili do zakončení. Nebezpečné střely Celby a střídajícího Pikula mohly zápas rozhodnout v náš prospěch, bohužel pro nás tam nezapadly. Měli jsme také několik rohových a přímých kopů nebo závarů v pokutovém území. Nic z toho však ke vstřelené brance, která by zápas zlomila na naši stranu, nevedlo, a tak bereme bod,“ pokračoval West.

„Bodu si vážím, protože to bylo velmi těžké utkání s velmi silným soupeřem, který hrozil zejména ve standartních situacích, které velmi dobře zahrával,“ zakončil své povídání Roman West.


sdílet