Žídek: Pokud se chceme udržet nahoře, tak musíme přidat

28. 4. 2022
Redakce

Opava – Zápas s Žižkovem vítěze nenalezl. Opavští po nepodařeném výkonu jen remizovali s posledním Žižkovem 2:2. Jak zápas viděl kapitán opavských Jan Žídek?

„Byl to těžký zápas. Věděli jsme, že Žižkov měl poslední teoretickou šanci se zachránit ve druhé lize a je třeba říct, že se toho zhostil skvěle. Nám naopak zápas nevyšel. Měli jsme jisté komplikace po cestě, ale na to se nemůžeme vymlouvat,“ začal své hodnocení kapitán Opavy, Jan Žídek.

„My jsme sice chtěli hrát, ale nebyli jsme vůbec nebezpeční a dělali zbytečné chyby v rozehrávce a v obraně. Z toho všeho pramenily soupeřovy šance. Upřímně nevím, jestli je výsledek 2:2 pro soupeře spravedlivý, ale nakonec jsme mohli ještě vyhrát. Jak je u nás v poslední době zvykem, tak máme silné závěry a dokážeme se dostat do nebezpečných šancí a je jen škoda, že tak jako posledních patnáct minut nehrajeme po celou dobu. Je velká škoda, že jsme nedokázali vyhrát i proto, že se chceme dotáhnout nahoru, a proto potřebujeme naplno bodovat,“ pokračoval opavský kapitán.

„Chceme vyhrávat abychom se dostali co nejvýše a po třicátém kole se uvidí, zda to bude stačit na baráž, či nikoliv. Každopádně to dnes z naší strany bylo málo a pokud se chceme udržet nahoře, tak musíme přidat,“ uzavřel své hodnocení kapitán Opavy Jan Žídek.


sdílet