Pikul: Do všech zápasů půjdeme s tím, že chceme vyhrát

1. 5. 2022
Redakce | FOTO: Tomáš Závěšický

Opava – Do utkání 27. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY naskočil po delší době v základní sestavě Bartosz Pikul. Jak utkání viděl a co říká ke zbytku sezóny?

„Jsem velmi rád, že po zdravotních problémech, které jsem měl, jsem konečně naskočil do zápasu v základní sestavě. Jsem vděčný, že mi trenér dal šanci. Snažil jsem se na hřišti nechat vše a jsem rád, že se mi povedlo vstřelit i gól. Doufám, že už mi zdraví vydrží a budu moci hrát, pořádně trénovat a pomoci týmu," začal své hodnocení Bartosz Pikul.

„Musím říct, že ta branka byla trochu šťastná, protože míč se ke mně odrazil od nohy Tomáše Rataje zhruba na čtrnácti metrech. Každopádně potom už to bylo těžké nedat. Navíc jsem rád, že se mi podařilo vstřelit gól právě v tomto zápase, protože můj táta měl nedávno narozeniny a dnes tady byl, takže jsem mu mohl gól věnovat," pokračoval Bartosz Pikul.

"Každopádně jsme rádi, že jsme zlomili tu sérii remíz, protože kromě zápasu na Žižkově, jsme jak s Líšní, tak s Příbramí, jsme měli v závěrech utkání šance na to, abychom utkání zlomili na svou stranu a zvítězit. Teď máme před sebou ještě tři zápasy. Do všech půjdeme jednoznačně s tím, že chceme vyhrát a uvidíme, na co to bude stačit," uvedl Bartosz Pikul.


sdílet