U11 brala na VÍTEK CUPu druhé místo

4. 5. 2022
Redakce

Opava – První květnou neděli se kategorie U11 zúčastnila velmi dobře obsazeného turnaje VÍTEK CUP, kterého se zúčastnilo celkem šestnáct týmů.

Nedělního turnaje se zúčastnilo celkem 16 mužstev, které byly rozděleny do čtyř skupin po čtyřech. Po základních skupinách, pak následovalo play off a zápasy o konečné umístění. Turnaj se hrál v rozestavení 7+1 a každý zápas trval celkem 20 minut.

Jednalo se o skvělý turnaj, se skvělý obsazením a skvělým druhým místem pro náš tým. Turnaj provázela spousta emocí. Ať už pozitivních, při výhře nad favoritem či vítězství v penaltovém rozstřelu, tak i těch negativních, například při prohře z penalty ve finále. Všem klukům patří velká pochvala za pracovitost a neustálou snahu. Myslím si, že veškeré naše výsledky, již od základní skupiny, přes vyřazovací část, včetně finálové prohry, opravdu odpovídaly dění na hřišti. Nicméně kluci si svou kvalitu hry a herní laťku zvedli v nedávné minulosti hodně vysoko a dnes jsme byli, i přes skvělé umístění, herně docela pod onou laťkou," uvedl k turnaji trenér U11 Marcel Klajmon.

Sestava SFC Opava U11: Baránek Štěpán, Dobiáš Dominik, Heger Štěpán, Hrbáč Hynek, Janík Matyáš, Kolář Adam, Koudela Adam, Pačka Max, Píšala Dominik, Pochopien Jakub, Schoppik Dominik, Skýba Šimon, Volf Tobias.
Trenéři: Marcel Klajmon, Martin Prohászka

Výsledky SFC U11:
Základní Skupina:
SFC - YFTA Olomouc 0 : 0
SFC - 1.FC Slovácko 0 : 4
SFC - MFK Frýdek Místek 2 : 1
Osmifinále:
SFC - FC Hlučín 1 : 0
Črvrtfinále:
SFC - 1.FC Slovácko 3 : 0
Semifinále:
SFC - FC Baník 0 : 0 pen. 2:0
Finále:
SFC - Sigma Olomouc 0 : 1

Celkové Pořadí:
1. SK Sigma Olomouc
2. SFC Opava
3. FC Fastav Zlín
4. FC Baník Ostrava
5. 1.FC Slovácko
6. FŠ Třebíč
7. SK Polanka n. O. ml.ž.
8. MFK Havířov
9. YFTA Olomouc
10. FK Hodonín
11. TJ Valašské Meziříčí
12. MFK Vítkovice
13. FK Bohunice
14. MFK Frýdek Místek
15. FC Hlučín
16. FK Třinec


sdílet