West: Za výsledek jsme absolutně šťastní

7. 5. 2022
Redakce

Opava – V zápase o „šest“ bodů vystřelili výhru nad sparťanskou rezervou Didiba a Darmovzal. Slezané tak zvítězili na Letné 1:2 a přiblížili se baráži. Zápas hodnotil trenér Roman West.

„Spokojenost s výsledkem je absolutní a vzhledem k zápasu jsme z něj získali úplné maximum. První poločas byl z naší strany takový nemastný, neslaný. Moc nám to neběhalo a herně to také nebylo ono. Naštěstí jsme šli do vedení po povedené standardní situaci,“ začal své hodnocení trenér Roman West.

„Ve druhém poločase to bylo na obě strany velice otevřené. Své šance jsme měli my i Sparta. Mohli jsme své vedení navýšit, ale stejně tak mohla Sparta zápas otočit na svou stranu. Za výsledek jsme absolutně šťastní, ale s hrou by to mohlo být ještě o něco lepší,“ pokračoval West.

„V tomto utkání jsme nechytli běžecky výkon. Po střídání Kramářem jsme to pak dokázali rozběhat a byli jsme lepší v presování. Donutili jsme Spartu odkopávat balóny a nutit je k chybám. Ale v naší rozehrávce a hře odzadu jsme toho moc nepředvedli,“ ukončil své hodnocení trenér Roman West.


sdílet