Darmovzal: Jsem rád, že mi tam střela spadla a my vyhráli

7. 5. 2022
Redakce

Opava – V zápase čtvrtého s pátým otevřel skóre po standardní situaci Didiba. Po poločase však vyrovnal střídající Kozák. Vedení Slezanům nicméně vrátil Denis Darmovzal, který se prosadil krásnou střelou pod břevno.

„Dnes to bylo určitě těžké utkání, které se hrálo ve vysokém tempu. Bylo to hodně otevřené a hra se přelévala z jedné strany na druhou. V prvním poločase to nebylo běžecky úplně ono, ale naštěstí jsme dali důležitou branku ze standardky,“ začal autor vítězné trefy Denis Darmovzal.

„Do kabin jsme šli s jednoznačným cílem vyhrát, bohužel jsme si to zkomplikovali inkasovaným gólem. Poté jsem dostal balón do střely a nikdo proti mně nevystupoval tak jsem to zkusil. Naštěstí to tam spadlo a byl z toho vítězný gól,“ pokračoval Darmovzal.

„Nedá se říct, že bych tu střelu chtěl umístit přímo pod břevno, ale věděl jsem kde brankář stojí a chtěl jsem střelu umístit tím směrem. Jsem rád, že mi tam střela spadla a my vyhráli,“ rozebral svůj gól Denis Darmovzal.

„Bojovali jsme až do konce. Sparta měla také několik svých šancí. Párkrát nám dokázali utéct, v tom je Sparta silná. Navíc dokáže dávat dlouhé balóny za obranu, kde mají šikovného Kozáka. V tomhle nám dělali problémy a bylo tam několik situací, ze kterých zahrozili. Naštěstí jsme to úspěšně zvládli ubránit a zápas vyhráli,“ ukončil své hodnocení páteční výhry na Letné střelec druhé branky.


sdílet