Informace pro fanoušky před baráží s Bohemians

16. 5. 2022
Redakce

Opava – Již ve čtvrtek nás od 17:00 čeká první utkání baráže, když na domácím stadionu přivítáme fotbalisty Bohemians Praha 1905. V neděli nás pak čeká odveta v Ďolíčku s výkopem v 16:00.

V obou barážových zápasech se budeme potřebovat opřít o podporu vás, našich skvělých fanoušků. Věříme, že si najdete cestu nejen na čtvrteční domácí utkání, ale i na odvetu do Prahy a dorazíte nás podpořit v hojném počtu.

Pojďme společně zaplnit stadion a ukázat, že Opava patří do ligy!

Čtvrteční zápas v Městských sadech

VSTUPENKY

Vstupenky na domácí utkání jsou v prodeji již od neděle a to za jednotnou cenu 50 Kč. K dispozici jsou v síti TICKETPORTAL a v prodeji budou také v den utkání na pokladnách. Děti do 15 let mají vstup na utkání zdarma. Rovněž permanentkáři mají své místo zajištěno.

Zároveň doporučujeme si vstupenky zakoupené přes Ticketportal vytisknout, jelikož turnikety mohou mít problém načíst čárový kód z telefonu.

V případě, že bude mít některý z permanentkářů u vstupu problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím fanshop, kde vám pomohou tento problém vyřešit.

Sektor H1 je vyhrazen pro hostující fanoušky.

VSTUPY NA STADION

Vstupy se otevřenou tradičně hodinu před utkáním, tedy v 16:00. Každopádně vzhledem ke zvýšeným bezpečnostním kontrolám doporučujeme přijít včas, tak abyste u vstupu zbytečně dlouho nečekali.

VIP – klasický vstup od Parkhotelu
Média – klasický vstup na tribunu přes sekretariát
Tribuna A – vstup přes turniket vedle fanshopu nebo U Opavice
Tribuna F – vstup přes turnikety od Střelnice i U Opavice
Tribuna G – vstup přes turnikety od ulice U Opavice
Tribuna H – vstup přes turniket od Střelnice

ŽLUTOMODRÁ OPAVA

Magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA bude k dispozici tradičně na pokladnách při vstupu na stadion. Cena magazínu je 20 Kč.

Nedělní zápas v Ďolíčku

VSTUPENKY

Pro opavské fanoušky je vyhrazen sektor D a již nyní je možné do něj zakoupit vstupenky. Rovněž v síti TICKETPORTAL Cena vstupné pak činní 100 Kč.

Fanoušci, kteří na sobě budou mít klubové suvenýry, či jiné oblečení se znaky našeho klubu, nebudou vpuštěni do jiných sektorů, než do sektoru D, který je pro hostující fanoušky vyhrazen. Kapacita sektoru je 315 míst.

DOPRAVA DO PRAHY

Klub aktuálně řeší zajištění dopravy pro své fanoušky a v nejbližších dnech dodáme bližší informace.
sdílet