Informace pro fanoušky před odvetou v Ďolíčku

22. 5. 2022
Redakce

Opava – Již dnes nás čeká v Ďolíčku odveta barážového utkání s Bohemians Praha 1905. Níže se dozvíte některé důležité informace, týkající se vstupu na stadion.

VSTUPENKY

Pro opavské fanoušky je vyhrazen sektor D a vstupenky do něj je možné zakoupit v síti TICKETPORTAL Cena vstupné pak činní 100 Kč.

Fanoušci, kteří na sobě budou mít klubové suvenýry, či jiné oblečení se znaky našeho klubu, nebudou vpuštěni do jiných sektorů, než do sektoru D, který je pro hostující fanoušky vyhrazen. Kapacita sektoru je 315 míst.

Sektor pro hostující fanoušky bude otevřen 60 minut před začátkem utkání a bude zde v provozu pokladna.

VSTUP NA STADION

Sektor hostů je umístěn na Východní tribuně, sektor „D“ s přístupem(odchodem) z(do)ulice Sportovní (od křižovatky s Vršovickou ul.) pouze vchodem č.2 (viz příloha-plánek). Kontrola vstupenek a návštěvníků stadionu bude prováděna pořadatelskou službou a budou zde prováděny důsledné bezpečnostní prohlídky v souladu s Návštěvním řádem, který je umístěn na všech vstupech (plné znění viz www.bohemians.cz.). Dále pak budou prováděny i namátkové dechové zkoušky na alkohol. Doporučujeme proto příchod na stadion s dostatečnou časovou rezervou.


sdílet