West: Bohužel nedáváme z našich šancí branky

22. 5. 2022
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC museli v Ďolíčku vyhrát, pokud chtěli postoupit do první ligy. Vstup do utkání měl opavský tým velmi dobrý a dokázal si vytvořit řadu šancí. Byla to však Bohemka, která dokázala vstřelit dvě branky a uhájila tak svou prvoligovou příslušnost.

„Dnes jsme podle mého názoru vstoupili do utkání dobře. Dokázali jsme navázat na domácí utkání, kde jsme podali velmi dobrý výkon. Prvních dvacet minut bylo z naší strany velice zajímavých. Měli jsme několik centrů, náběhů za obranu a rohů. Dokázali jsme být nebezpeční, ale bohužel jsme nic z toho nedokázali proměnit. Naopak domácí, když dokázali vstřelit branku, tak se zvedli. Navíc byli hnáni výborným publikem a začali postupně hru otáčet,“ začal své hodnocení Roman West.

„Škoda druhého poločasu, kde jsme se opět dokázali zvednout a vytvořili jsme si jak větší, tak i menší příležitosti. Bohužel opět nejsme schopni vstřelit branku. Kdybychom některou z šancí proměnili, věřím, že bychom Bohemku potrápili, a ještě to celé zdramatizovali,“ pokračoval West.

„Výsledek dvojutkání však hovoří jasně. Projevila se jejich zkušenost nahoře, kde ty góly dát dovedou. My se sice můžeme plácat po ramenech, že jsme s ligovým týmem předvedli vyrovnaný dvojzápas. Někdy jsme dokonce byli i lepším týmem, ale zkrátka nedáváme z našich šancí branky. Nezbývá než pogratulovat Bohemce k udržení v lize,“ uzavřel své hodnocení trenér Roman West.


sdílet