Kategorie U9 se zúčastnila finálového turnaje Planeo Cupu

6. 6. 2022
Redakce

Opava – Poslední květnový víkend vyrazily mladé opavské naděje na finálový turnaj Planeo Cupu, který hostilo Znojmo.

„Když nastoupili borci na hřiště k prvnímu zápasu, nestačili se divit, jaká atmosféra turnaj provází. Každý tým měl fanclub a v některých zápasech kluci nemohli přes bouřlivou atmosféru slyšet ani pokyny trenérů. Kluci si to strašně moc užívali a každý z nich bojoval, co to šlo. V základní skupině jsme skončili na třetím místě jen kvůli horšímu vzájemnému zápasu proti Písku a následující den jsme tedy hráli stříbrnou skupinu," podotkl jeden z trenérů René Klement.

„V té jsme podlehli po zásluze Zbrojovce Brno a ve vyrovnaném zápase jsme nakonec podlehli také Baníku Ostrava. Celkové 11. místo na turnaji hodnotíme jako velmi úspěšné a věříme, že kluci se budou posouvat díky takovýmto zápasům dále, " dodal Klement.

Nejlepším střelcem finálového turnaje byl vyhlášen opavský Honza Chmel, který pálil celkem 30 krát do černého a po zásluze byl po turnaji v záři monitorů. Děkujeme všem rodinným příslušníkům i kamarádům, že kluky hnali po celou dobu turnaje kupředu nám všem dobře známým Heja Opava.

Základní skupina:
Opava - Mladá Boleslav 3:5
Opava - Admira Praha 9:6
Opava - Písek 2:4
Opava - Pardubice 3:0
Opava - Sigma Olomouc 7:2

Neděle stříbrná skupina:
Opava - Sokol Stodůlky 5:3
Opava - Baník Ostrava 2:3
Opava - Hlučín 5:2
Opava - Brno 2:6
Opava - Chrudim 3:1
Opava - Znojmo 4:4

Celková bilance: 6 - 1 - 4
Skóre: 45:36⚽

Na fotografii jsou:
Vrchní řada zleva: trenér Tomáš Kramář , Matyáš Montag, Patrik Berger, Jan Chmel, Tobias Hájek, Tadeáš Klement, trenér René Klement
Spodní řada zleva: Gabriel Kurka, Bartosz Piotr Czyzewski, Jonáš Peterek


sdílet