Slezský zahájí společnou přípravu 26. června, na úvod jej čeká Sparta

12. 6. 2022
Redakce

Opava – Fotbalisté Slezského FC se k prvnímu společnému tréninku před novou sezónou FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY sejdou v neděli 26. června.

V neděli 26. června, se fotbalisté SFC poprvé sejdou k prvnímu společnému tréninku před novou sezónou. Hned ve čtvrtek, tedy 30. června, je pak čeká první přípravné utkání, když se představí v Praze, kde se utkají s A-týmem pražské Sparty. Již o dva dny později, v sobotu 2. července, je čeká na hřišti v Kravařích souboj se slovenským týmem MFK Skalica.

O týden později, tedy 9. července, změří fotbalisté SFC v Krnově síly s Odrou Opole. V neděli 17. července je pak čeká předposlední přípravný duel, který sehrají na hřišti v Kobeřicích a soupeřem jim budou fotbalisté třetiligové Kroměříže.

Generálka na novou sezónu se pak odehraje 23. července a soupeř vzejde z trojice Líšeň, Třinec a Chrudim, přičemž k upřesnění dojde po losu nového soutěžního ročníku, který proběhne 22. června.

Aktuálně je v řešení také soustředění, na které by fotbalisté SFC, měli zamířit na začátku července a stejně jako v zimě, by jej měli absolvovat v Polsku.

Rozpis přípravy:
30. června: AC Sparta Praha vs. SFC Opava
2. července: SFC Opava vs. MFK Skalica (hřiště Kravaře)
9. července: SFC Opava vs. Odra Opole (hřiště Krnov)
17. července: SFC Opava vs. SK Hanácká Slavia Kroměříž (hřiště Kobeřice)
23. července: SFC Opava vs. Líšeň / Třinec / Chrudim (dle losu F:NL)


sdílet