Realizační tým SFC

26. 6. 2022
Redakce

Opava – Hlavní trenér Roman West bude hlavou realizačního týmu, který je složený částečně z nových tváří a částečně pak z trenérů, fyzioterapeutů a masérů, kteří již součástí opavského týmu byli v poslední době.

Hlavní trenér Roman West bude mít v trenérském štábu k dispozici asistenta Lukáše Černína, který již byl součástí realizačního týmu i v minulé sezóně. Nově se k němu připojí David Vavruška, který nahradí Davida Mikulu, jenž společně s kondičním trenérem Michalem Hamplem, zamířil do Táborska. „David je zkušený trenér, který má s dospělým a přímo ligovým fotbalem bohaté zkušenosti. Zároveň věřím, že nám pomůže i v oblasti mentálního koučinku, kterému se dlouhodobě věnuje," uvedl trenér Roman West.

Na pozici trenéra brankářů bude nově působit Lukáš Godula, který nahradí Davida Hampla, jenž odešel za novou výzvou do Karviné. Lukáš Godula, je odchovancem opavského fotbalu a ve fotbalovém prostředí se navíc dlouhodobě pohybuje, když je spolumajitelem opavské firmy BU1, která se zaměřuje na výroba fotbalového vybavení a s jejichž rukavicemi již například disponují i akademie věhlasných klubů – Barcelony v Budapešti a Juventusu v Los Angeles. Zároveň se pak již pět let, prostřednictvím jejich akademie, věnují individuálním tréninkům mladých brankářů.

Vedoucím týmu bude i nadále David Baier a fyzioterapeutem Petr Stuchlík. Součástí týmu pak již nebude masér Kamil Bitta, který odchází do civilního zaměstnaní a jehož tak nahradí dlouhodobý masér B-týmu Karel Blokeš.

Aktuálně pak probíhají jednání o spolupráci také s novým kondičním trenérem, Jakubem Ihnatišinem, který by měl v klubu působit externě.

Realizační tým SFC Opava

Roman West - hlavní trenér
Lukáš Černín - asistent trenéra
David Vavruška - asistent trenéra
Lukáš Godula - trenér brankářů
David Baier - vedoucí týmu
Petr Stuchlík - fyzioterapeut
Karel Blokeš - masér


sdílet