Jiří Janoščín pokračuje v Opavě

26. 6. 2022
Redakce

Opava – Obránce Jiří Janoščín prodloužil v Opavě smlouvu do léta 2024.

„Jirka Janoščín se v uplynulé sezóně vypracoval mezi pilíře obrany a patřil k tahounům týmu. Přejeme mu, aby do budoucna navázal na své dosavadní výkony,“ těší se na další spolupráci sportovní manažer Opava Jaroslav Kolínek.

„Jsem hodně rád, že Jirka v Opavě i nadále pokračuje. Minulou sezonu prokázal svojí výkonnost, když patřil k našim nejlepším hráčům," uvedl trenér Roman West.

„Je to pro mě obrovská odměna za práci, kterou jsem jak já, tak celý tým tady odvedli. Jsem šťastný, že můžu v Opavě pokračovat i z důvodu, že zde máme s rodinou dobré zázemí. Chtěl bych, abychom i v dalších letech pracovali tak, jak jsme pracovali loňskou sezonu a dokázali na ni navázat,“ uvedl po podpisu smlouvy Jiří Janoščín.

Devětadvacetiletý obránce se stal nedílnou součástí základní sestavy, nastoupil celkem do 31 soutěžních zápasů. 27 startů si připsal v lize, 2 v baráži a další 2 v poháru. Navíc se v minulé sezóně dokázal prosadit i střelecky. V lize si na své konto připsal celkem 3 přesné zásahy, 1 pak přidal také v MOL CUPu.


sdílet